XBLOG logo @2x

Το πρώτο διαζύγιο εξαιτίας του Facebook στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Το πρώτο διαζύγιο εξαιτίας του Facebook -επίσημα τουλάχιστον- είναι γεγονός! Διαβάστε τι έκανε η σύζυγος στο Facebook και πώς την ανακάλυψε ο σύζυγος και έβαλαν τέλος στο γάμο τους!

Η ιστορία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso και έχει ως εξής:

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από οκτώ χρόνια. Ο σύζυγος εργάζεται ως ασφαλιστής σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία, ενώ εκείνη μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού σταμάτησε να εργάζεται για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Στο μεταξύ, η “άτακτη” σύζυγος δημιούργησε κρυφά από τον σύζυγό της προφίλ στο Facebook, όπου παρουσιαζόταν ως “ελεύθερη κι ωραία” και έφτασε στο σημείο να ξεκινήσει συνομιλία με νεαρό συνάδελφο του συζύγου της, χωρίς να γνωρίζει φυσικά ότι εργάζονται στην ίδια εταιρία!

Ο σύζυγος στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε αναφέρει ότι η σύζυγός του ήταν πάντα απαιτητική και τεμπέλα. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη πάντα παρουσιαζόταν ως πολύ κουρασμένη από τις δουλειές του σπιτιού και το διάβασμα του γιου τους, φτάνοντας στο σημείο να απαιτήσει την πρόσληψη οικιακής βοηθού, ενώ δεν αισθανόταν ποτέ την κούραση και το άγχος του συζύγου λόγω των δυσκολιών που είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει στη δουλειά του.

Ο σύζυγος της… κουρασμένης και άτακτης παράλληλα κυρίας, έμαθε για το κρυφό προφίλ στο Facebook, όταν τον πλησίασε κάποια μέρα στην εταιρία ένας συνάδελφός του και του είπε ότι συνομιλεί με μια γυναίκα στο Facebook που έμοιαζε πολύ με την γυναίκα του! Όταν μάλιστα ο ίδιος είδε τις φωτογραφίες τρελάθηκε, αφού διαπίστωσε ότι πρόκειται όντως για τη γυναίκα του!

Η ίδια στο προφίλ της μόνο ως παντρεμένη και με παιδί δεν παρουσιαζόταν, αλλά το έπαιζε “ελεύθερη κι ωραία”, κάτι που εξόργισε τον σύζυγό της, που όπως αναφέρει στην αίτηση διαζυγίου προσβλήθηκε ανεπανόρθωτα στο εργασικό του περιβάλλον εξαιτίας αυτής της κίνησης της εν διαστάσει πλέον συζύγου του!

Συγκεκριμένα, στην αίτηση διαζυγίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διαπίστωσα έκπληκτος ότι ήταν η ίδια η γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μου που παρουσιαζόταν με το προφίλ της ελεύθερης για να ξεφεύγει από την οικιακή πλήξη που της προκαλούσαν οι υποχρεώσεις της συζύγου και μητέρας»!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.