XBLOG logo @2x

Οι γιορτές πλησιάζουν! Προσφορές τεχνολογίας κατακλύζουν τον Τύπο [δείτε φωτό]

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά… Και να μην το έχεις καταλάβει ακόμα, το καταλαβαίνεις αν δεις πόσα διαφημιστικά έντυπα περιέχει σήμερα μια Κυριακάτικη εφημερίδα…

Χθες βράδυ επιστρέφοντας από βραδινή βολτούλα στην παραλιακή, πέρασα από το κέντρο και έκανα μια στάση στην Πανεπιστημίου στο ύψος του “Τιτάνια” για να αγοράσω μία κυριακάτικη…

Ναι, το κάνω αυτό που και που… Μία με δύο φορές το μήνα δηλαδή. Αυτή τη φορά προτίμησα το “Πρώτο Θέμα” (είχε και την προσφορά για 6 ευρώ έκπτωση για αγορές από Carrefour αξίας 15 ευρώ και άνω).

Επιστρέφοντας στο σπίτι έβγαλα την εφημερίδα από τη σακούλα και τα διαφημιστικά έντυπα… ξεγλύστρισαν αμέσως από το εσωτερικό της εφημερίδας.

Εκτός από τα 2-3 ένθετά της, η εφημερίδα περιείχε διαφημιστικά έντυπα των:

Έυκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι εταιρίες καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές αυξάνουν την προβολή και την διαφήμισή τους, προσδοκώντας να πάει σε αυτές ένα μέρος από το κουτσουρεμένο δώρο Χριστουγέννων που θα λάβουν φέτος οι πολίτες, όσοι από αυτούς δηλαδή μπορέσουν και διαθέσουν κάποια χρήματα σε αγορές gadgets και άλλων ηλεκτρονικών ειδών και δεν τους φύγει το “δώρο” κατευθείαν στην αποπληρωμή δανείων, πιστωτικών καρτών και άλλων υποχρεώσεων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.