XBLOG logo @2x

Προσέλαβε κοπέλα να τον χαστουκίζει κάθε φορά που μπαίνει στο Facebook!

Όσοι έχουμε προφίλ στο Facebook και είμαστε ενεργοί χρήστες στο social network, δηλαδή ποστάρουμε updates, φωτογραφίες, επικοινωνούμε με φίλους μας μέσω chat ή μηνυμάτων κλπ, όλο και κάποια φορά “πιάσαμε” τον εαυτό μας στο γραφείο να μην κάνει τα tasks που πρέπει αλλά να “χαζεύει” στο Facebook…

Το ίδιο φαίνεται ότι πάθαινε και ο Maneesh Sethi, ένας 35χρονος προγραμματιστής που ζει κι εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος πήρε δραστικά μέτρα προκειμένου να μην χάνει τον πολύτιμο χρόνο του στο Facebook.

Έβαλε μια αγγελία στο Craigslist ζητώντας να προσλάβει κάποια που θα έχει ως αρμοδιότητα να τον αποτρέπει από το να σπαταλάει το χρόνο του χαζεύοντας στο Facebook και θα τον κρατάει έτσι συγκεντρωμένο στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τελικά προσέλαβε την Kara με 7 δολάρια/ώρα, η οποία κάθε φορά που βλέπει τον Sethi να χαζεύει στο Facebook του… σκάει ένα χαστούκι στο μάγουλο και τον επαναφέρει στην τάξη!

Όπως έγραψε και στο blog του ο Maneesh Sethi: «Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα. Δεν είμαστε σχεδιασμένοι να ζούμε για να δουλεύουμε. Ειδικά τώρα που η δουλειά ενός μέσου εργαζόμενου είναι να κάθεται σε ένα γραφείο μπροστά σε μια οθόνη ενός υπολογιστή, χωρίς επίβλεψη πολλές φορές, δεν είναι να απορείς για το ότι είμαστε παραγωγικοί μόλις τρεις μέρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο»!

Δείτε τον Sethi στο βίντεο να τρώει το χαστούκι του επειδή χαζεύει!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.