XBLOG logo @2x

Prive Party με τον Tiesto στο Villa Mercedes οργάνωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το λουκέτο στον Ελεύθερο Τύπο και τον City 99,5, επιχειρήσεις που ανήκαν στον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν στην ανεργία περισσότεροι από 450 άνθρωποι, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον κλάδο των media. Στη συνέχεια η Γιάννα Αγγελοπούλου κλείστηκε στη βίλα της στη Μύκονο, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε, για να παραστεί με τον σύζυγό της στο prive party που οργάνωσαν στο Villa Mercedes με special guest dj τον Tiesto, για να γιορτάσει ο γιος τους Δημήτρης την αποφοίτησή του από το Κολλέγιο Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η οικογένεια ξόδεψε το ποσό των 60.000 ευρώ για να κλείσει όλο το Villa Mercedes και άλλες 50.000 ευρώ για τον Tiesto, ωστόσο το ποσό που ξοδεύτηκε είναι αρκετά μικρότερο, όπως έμαθα μιλώντας πριν από λίγο με άνθρωπο που βρισκόταν στο πάρτι και είχε γνώριζε πολύ καλά τα της οργάνωσής του.

Στο πάρτι παραβρέθηκαν περισσότεροι από 600 φίλοι του Δημήτρη Αγγελόπουλου, ανάμεσά τους αρκετοί γιοι πολιτικών, επιχειρηματιών και τραπεζιτών, που διασκέδασαν μέχρι τις 6 το πρωί με τις μουσικές του Tiesto, ενώ στο ρυθμό της μουσικής χόρευαν σέξι χορεύτριες. Το xblog.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Tiesto στα decks του Villa Mercedes, αλλά και τις χορεύτριες που χόρεψαν στο πάρτι.

Σίγουρα είναι προκλητική η κίνηση της οικογένειας να οργανώνει ένα τόσο μεγάλο πάρτι, τη στιγμή που 450 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις της μένουν άνεργοι, αλλά απ΄την άλλη, όπως οι “κοινοί θνητοί” κάνουμε ένα πάρτι για 20-30 άτομα κλείνοντας 3-4 τραπέζια σε κάποιο club, έτσι η κα Αγγελοπούλου κλείνει ένα ολόκληρο club για τα πάρτι της!

Μaria Gassolina, Tiesto @ Villa Mercedes

Dancers @ Villa Mercedes

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.