XBLOG logo @2x

Prada και στην Αθήνα

Όλοι, ακόμη και ο διάβολος, φόρεσαν Prada ή θα πουλούσαν την ψυχή τους σ΄αυτόν για μία τσάντα, ένα αντρικό σακάκι, ένα καλοφτιαγμένο παπούτσι ή ένα πανάκριβο εσώρουχο Prada. Και ο γνωστός ιταλικός οίκος, αφουγκραζόμενος αυτές τις καταναλωτικές επιθυμίες, αποφάσισε να εγκαταστήσει και στην Αθήνα ένα εντυπωσιακό 6όροφο κατάστημα.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία κανονική επέλαση στο 6όροφο κτίριο Prada στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα θα βρίσκεται στη Βουκουρεστίου στο νούμερο 17 και αναμένεται να έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την ιστορική μπουτίκ του οίκου στο Μιλάνο.

Ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει την πλήρη γκάμα των κολεξιόν του οίκου σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ωστόσο ο οίκος Prada αποφάσισε να διατηρήσει τις συνεργασίες του με τοπικούς εμπορικούς συνεργάτες (Καλογήρου, Carouzos, Sotris), που εδώ και χρόνια προμηθεύουν το ελληνικό καταναλωτικό κοινό με τις δημιουργίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναπαλαίωση και τη διαμόρφωση του κτιρίου υπογράφει ο  γνωστός αρχιτέκτονας Roberto Baciocchi.

Λίγη υπομονή και λίγη οικονομία λοιπόν μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα που θα ανοίξει τις πύλες του το νέο αποκλειστικό κατάστημα του οίκου Prada!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.