XBLOG logo @2x

Οι νέες κάμερες Polaroid POP και HOOP έρχονται στην Ελλάδα

Η Westnet Distribution, εταιρεία του Ομίλου Olympia, θα εμπλουτίσει μέσα στο 2017 την γκάμα των προϊόντων της με τις 2 νέες αφίξεις της Polaroid, τις νέες Polaroid POP και Polaroid HOOP, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση CES 2017 (Consumer Technology Association) που έγινε στο Las Vegas.

Polaroid POP
Η Polaroid POP

Η Polaroid POP αποτελεί την απάντηση της εταιρείας στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για μια instant κάμερα που εκτυπώνει στη στιγμή φωτογραφίες στο αυθεντικό –μεγαλύτερο- μέγεθος των 3Χ4’’, σε αυτό δηλαδή που τύπωνε η κλασική μηχανή Polaroid. Πρόκειται ουσιαστικά για την επαναφορά της κλασικής φωτογραφίας Polaroid, μέσα από μία νέα – μικρή σε μέγεθος – μηχανή με άκρως μοντέρνο σχεδιασμό, που θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού. Η κάμερα διαθέτει οθόνη αφής 4’’, ανάλυση 20MP και βίντεο στα 1080p/720p, ενώ υποστηρίζεται η σύνδεση μέσω Bluetooth και wi-fi με όλες τις έξυπνες συσκευές.

Polaroid HOOP
Η Polaroid HOOP

Η Polaroid HOOP σηματοδοτεί την είσοδο της Polaroid στην αγορά των καμερών ασφαλείας μέσω ίντερνετ, μια αγορά που αναπτύσσεται ετησίως με διψήφια ποσοστά. Με φιλικό στο χρήστη χειρισμό και μοντέρνο λεπτό σχεδιασμό, η Polaroid HOOP φιλοδοξεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη, ολοκληρωμένη και προσιτή λύση στην οικιακή ασφάλεια, χωρίς περιττά έξοδα τοποθέτησης, τρύπες στους τοίχους και πάγιες χρεώσεις για παρακολούθηση. Η σειρά Polaroid HOOP διαθέτει μοντέλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, νυχτερινή λήψη, τροφοδοσία μέσω ηλεκτρικού ρεύματος ή μπαταρίας, ανάλυση 1080p και πεδίο ορατότητας 140°.

Με τα δύο νέα προϊόντα, η Westnet ενισχύει τη συνεργασία της με την Polaroid, καθώς στο portfolio της περιλαμβάνονται ήδη οι φωτογραφικές μηχανές Polaroid Snap & Snap Touch, η action camera Polaroid Cube, ο φορητός εκτυπωτής Polaroid Zip και μία σειρά αξεσουάρ φωτογραφικών μηχανών.

Σημειώνεται πως η Polaroid POP θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά το καλοκαίρι, ενώ η Polaroid Hoop τον Απρίλιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.