XBLOG logo @2x

Έρχεται νέα ταινία Pokemon με τον Detective Pikachu

Η Legendary Pictures και η The Pokemon Company της Nintendo δουλεύουν σε μία live-action ταινία βασισμένη στο Detective Pikachu. Το παιχνίδι αυτό κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους στην Ιαπωνία για το 3DS και πρωταγωνιστεί ένας Pikachu που φοράει καπέλο ντεντεκτίβ και μιλάει με ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε ένας «πόλεμος προσφορών» σχετικά με τα δικαιώματα της ταινίας εν μέσω της αυξανόμενης δημοτικότητας του Pokemon GO. Τελικά, η Legendary έκλεισε την προσοδοφόρα συμφωνία.

Η ιστορία του Detective Pikachu εστιάζει σε ένα κίτρινο ηλεκτρικό ποντίκι που συνεργάζεται με ένα αγόρι, τον Tim, για να τον βοηθήσει να βρει τον χαμένο πατέρα του. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η ταινία θα βασιστεί στην ίδια ιστορία ή αν θα γράψουν νέο σενάριο. Ούτε γνωρίζουμε πότε έχει πρεμιέρα ή από ποιους θα αποτελείται το καστ. Πάντως θα διανεμηθεί από την Universal έξω από την Ιαπωνία και η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2017.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια κλασική ταινία Pokemon. Οι προηγούμενες ταινίες του franchise ήταν κινούμενα σχέδια βασισμένα στις τηλεοπτικές σειρές, με πρωταγωνιστή τον Ash, τον Pikachu και την παρέα του που μαζί έπρεπε να αντιμετωπίσουν διάφορες δυσκολίες και να τα βάλουν με σπάνια, αρχαία πλάσματα, γνωστά ως θρυλικά Pokemon. Αυτή η έκδοση του Pikachu είναι πιο ώριμη και ξεχωριστή, και αναμφισβήτητα περίεργη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.