XBLOG logo @2x

Δωρεάν service σε ποδήλατα από το Vodafone CU

Οι εταιρίες προσπαθούν διαρκώς μέσα από διάφορες κινήσεις να ξεχωρίσουν, άλλοτε σχεδιάζοντας ωραίες ενέργειες και άλλοτε όχι.

Μία ωραία ενέργεια τρέχει αυτή την περίοδο η Vodafone με το CU Pop-Up Service Bike, ένα κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU το οποίο σχεδιάστηκε από ποδηλάτες για ποδηλάτες και κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στην Αθήνα, προσφέροντας δωρεάν service σε όποιον το χρειάζεται.

Ένα ειδικό ποδήλατο με trailer το οποίο περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία και φυσικά εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων κυκλοφορεί σε διάφορες περιοχές προσφέροντας δωρεάν service και συγκεκριμένα:

  • ρύθμιση ταχυτήτων και φρένων
  • σφίξιμο ποτηριών
  • αλλαγή σαμπρέλας
  • λάδωμα αλυσίδας
  • χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα.

Το CU pop-up service bike πηγαίνει σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν. Το που βρίσκεται το συνεργείο ποδηλάτων μπορείς να το βλέπεις εδώ.

Και διαγωνισμός στο instagram

Το CU Pop-Up Service Bike διοργανώνει και φωτογραφικό διαγωνισμό για τους ποδηλάτες του Instagram!

Ανέβασε φωτογραφία με απίθανα ποδήλατα σε ανατρεπτικές, αστείες ή ρομαντικές στιγμές, τα πιο απίστευτα μέρη για ποδηλατικές βόλτες χρησιμοποιώντας το hashtag #RestartBike, ενώ απαραίτητο είναι στη φωτογραφία να κάνεις mention το @VodafoneCU αλλά και να ακολουθήσεις το @VodafoneCU στο instagram.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2013 και τα έπαθλα είναι 2 φωτογραφικές μηχανές Go Pro 3 White Edition με βάση για ποδήλατο και 10 Uglybell.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.