XBLOG logo @2x

Please Give Me One Million Dollars: Ζήτησε 1 εκατομμύριο δολάρια μέσω YouTube και του τα έδωσαν!

Ο Craig Rowin είναι συγγραφέας και παρουσιαστής που ζει στο Brooklyn (New York)! Πριν από δύο μήνες έφτιαξε ένα βίντεο, το οποίο ανέβασε στο YouTube, μέσα από το οποίο ζήτησε από έναν εκατομμυριούχο να του δώσει… ένα εκατομμύριο δολάρια! Όχι επειδή τα έχει ανάγκη, όπως είπε, αλλά επειδή πιστεύει ότι θα είναι πολύ ωραίο να έχει 1 εκατ. δολάρια!

Στην αρχή του βίντεο μάλιστα τόνισε ότι το βίντεο απευθύνεται μόνο σε εκατομμυριούχους, καλώντας όσους δεν έχουν τόσα χρήματα να σταματήσουν να βλέπουν το βίντεο αμέσως!

Δέκα μέρες μετά το πρώτο βίντεο επανήλθε με δεύτερο και μερικές μέρες αργότερα ανέβασε και τρίτο βίντεο, όπου έλεγε ότι κανείς δεν επικοινώνησε ακόμα μαζί του για να του δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Κάποιος του έστειλε μια επιταγή 5.000 δολαρίων, την οποία έσκισε μπροστά στην κάμερα!

Στα βίντεο που ανέβασε στο YouTube ανέφερε μια σειρά από εκατομμυριούχους, όπως σκηνοθέτες, ηθοποιούς, επιχειρηματίες, που έχουν πολλά εκατομμύρια δολάρια, ζητώντας ένας από αυτούς να του δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια! Επίσης ανέφερε και κάποιες εταιρίες, όπως Nike, Apple κλπ, ζητώντας και από αυτές να του δώσουν ένα εκατ. δολάρια!

Πριν από μερικές μέρες ανέβασε το τέταρτο βίντεο, στο οποίο ακούγεται η φωνή ενός εκατομμυριούχου να λέει ότι του δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια! Ο Craig Rowin έδειξε και ένα συμφωνητικό που έλαβε από τον δικηγόρο του εκατομμυριούχου, που λέει ότι του δίνει ένα εκατ. δολάρια χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Η παράδοση των χρημάτων μάλιστα θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο UCB Theatre στην Νέα Υόρκη, παρουσία κόσμου αλλά και των μέσων ενημέρωσης!

Ακολουθούν τα τέσσερα βίντεο που ανέβασε ο Craig Rowin, ζητώντας ένα εκατομμύριο δολάρια! Στο τρίτο μάλιστα, όπου ανακοινώνει ότι ο εκατομμυριούχος που θα του δώσει το ένα εκατομμύριο βρέθηκε, ζητάει ακόμα ένα εκατομμύριο δολάρια!

Διατηρώ μία επιφύλαξη μήπως πρόκειται για κάποια viral ενέργεια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.