XBLOG logo @2x

PlayStation 4.5 (Neo): Διέρρευσαν τα βασικά χαρακτηριστικά του

Η Sony τα τελευταία χρόνια μας συνήθισε να βγάζει υποβαθμισμένες εκδόσεις του PlayStation μετά τη κυκλοφορία νέας εκδόσης, ωστόσο δεν θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική και με το PS4. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, αντί για κάποιο λεπτότερο ‘PlayStation 4 Slim’ με περιορισμένες δυνατότητες φέτος θα αντικαταστήσει το PlayStation 4 με ένα αναβαθμισμένο μοντέλο, το PlayStation 4.5.

Το PlayStation 4.5, ή PlayStation Neo (δεν είναι ξεκάθαρο ποια ονομασία ισχύει), θα διαθέτει τον ίδιο οκταπύρηνο επεξεργαστή Jaguar με το 4 αλλά χρονισμένο σε μεγαλύτερη συχνότητα (2.1GHz αντί 1.6GHz), την ίδια μνήμη RAM στα 8GB (DDR5) αλλά με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων (218GB/s αντί 176GB/s) και η κάρτα γραφικών θα αποκτήσει πολλές περισσότερες υπολογιστικές μονάδες (από 18 σε 36) και με μεγαλύτερη συχνότητα (910MHz αντί 800MHz).

Με το αναβαθμισμένο μοντέλο η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια θέλει να φέρει στη τελευταία κονσόλα της την υποστήριξη 4K ανάλυσης και καλύτερη υποστήριξη του PlayStation VR. Φυσικά θα μπορούν να αναπτυχθούν και καλύτερα παιχνίδια. Πιθανότητα θα το ανακοινώσει μέσα στον Οκτώβριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.