XBLOG logo @2x

Η Sony θα παρουσιάσει νέο PlayStation στις 7 Σεπτεμβρίου

Η Sony ανακοίνωσε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει μια νέα εκδήλωση στη Νέα Υόρκη όπου θα ανακοινώσει το νέο της PlayStation. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο PlayStation Theatre.

Το νέο PlayStation έχει την κωδική ονομασία Neo και σύμφωνα με τις φήμες θα ονομάζεται PS4.5. Το PS4.5 θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή παιχνιδιών και πολυμέσων ανάλυσης 4K και θα έχει καλύτερο hardware για καλύτερες επιδόσεις, έτσι ώστε να αποδίδει καλύτερα στο κομμάτι της εικονικής πραγματικότητας. Το VR headset της Sony για το PlayStation θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο, ενώ το PS4.5 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Andrew House, είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξή του στην Financial Times τον Ιούνιο ότι θα κυκλοφορήσουν μια ανανεωμένη έκδοση του ΡlayStation 4 η οποία θα υποστηρίζει την ανάλυση 4K. «Θα πουλάμε και τα δύο,» είπε ο Andrew House. Για να καθησυχάσει τους χρήστες της τωρινής κονσόλας, πρόσθεσε ότι «όλα τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν το standard PS4, και περιμένουμε όλα ή έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών να υποστηρίζουν το καινούργιο PS4.»

Η εταιρία δεν επιβεβαιώνει τις φήμες και σχολιάζει μονάχα ότι στο event «θα μοιραστούν πληροφορίες για το ΡlayStation.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.