XBLOG logo @2x

Pizza Fan με νέες γεύσεις

Με σκοπό να νοστιμίσουν κάθε ώρα της ημέρας έφτασαν οι νέες γεύσεις της Pizza Fan, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, διάφοροι γευστικοί συνδυασμοί είναι εδώ για να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει και να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα. Για τους πρωινούς τύπους που αναζητούν γεμάτες γεύσεις, η Breakfast Pizza είναι η ιδανική επιλογή: Με λευκή σάλτσα, τυρί Gouda, κρέμα αυγού, μπέικον και ζαμπόν. Για τους φαν των εναλλακτικών γεύσεων, η πίτσα με ανανά με κόκκινη σάλτσα, τυρί Gouda, ζαμπόν και ζουμερά κομμάτια ανανά είναι η ιδανική.

Για μεσημεριανό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ιταλική carbonara με σάλτσα καρμπονάρα, τυρί Gouda, παρμεζάνα και πένες και στην λατίνα Mexicana με κόκκινη σάλτσα, τυρί Gouda, μπέικον, κρεμμύδι, καλαμπόκι και τυρί φέτα.

Για βράδυ μαζί με καλή παρέα και το δυνατό ντέρμπι της ομάδας σας στην TV οι καλύτερες επιλογές είναι Γύρος Fan (σάλτσα bbq, τυρί Gouda, νιφάδες χοιρινού, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, φρέσκο μαϊντανό), Texas BBQ (σάλτσα bbq, τυρί Gouda, φιλέτο κοτόπουλου, φρέσκα μανιτάρια, φρέσκια ντομάτα και πράσινη πιπεριά) και BBQ Plus (σάλτσα bbq, τυρί mozzarella, πεπερόνι, λουκάνικο, σουτζούκι, νιφάδες χοιρινού).

Καλώντας στο 18111 και παραγγέλοντας για διανομή στο σπίτι έχετε έκπτωση 30%, για διανομή στο χώρο εργασίας σας η έκπτωση είναι 40%, ενώ για παραλαβή από κατάστημα Pizza Fan η έκπτωση είναι 50%.

[photo by su-lin]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.