XBLOG logo @2x

Πήγαμε στο 16ο workshop του Techblog

Απόγευμα Κυριακής και ο Κώστας Βλαχάκης από το Techblog διοργάνωνε ένα ακόμα workshop για τους φίλους του blog του που έχει motto “η τεχνολογία μας ενώνει”!

Συνολικά ο Κώστας [aka cVlachakis] έχει διοργανώσει μέχρι τώρα 16 workshops, μαζώξεις δηλαδή όπου πηγαίνουν οι φίλοι του Techblog, πίνουν καφέ, τα λένε και φυσικά πιάνουν στα χέρια τους νέα gadgets, είτε αυτά είναι smartphones, είτε tablets κλπ!

Το 16ο workshop ο Κωστής το έκανε στο Mish Mash στο Γκάζι, το κάλεσμα έγινε πριν από μερικές μέρες για τις 4 το απόγευμα και αρκετοί βρέθηκαν στην καφετέρια για καφεδάκι, κουβεντούλα και hands on με gadgets τελευταίας κυκλοφορίας!

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο workshop όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το iPad Mini, το iPhone 5, το Sony Xperia T και το HTC 8X.

Βρέθηκα στο Mish Mash γυρω στις 4:30 και έφυγα περίπου στις 6:30. Συνολικά πέρασαν πάνω από 60 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog από εκεί, με αρκετούς τα είπαμε αρκετά για διάφορα θέματα σχετικά με τεχνολογία και με τον ίδιο τον cVlachakis φυσικά.

Στο Mish Mash ήρθε ακόμα και ένας πιτσιρικάς, ο Θανάσης, 11 χρονών, με τον πατέρα του! Αυτά είναι!

Ακολουθούν βίντεο και μερικές φωτογραφίες από το 16ο workshop του Techblog που τράβηξα με το iPhone 5!

Techblog workshop

Techblog workshop

Techblog workshop

Techblog workshop

Techblog workshop

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.