XBLOG logo @2x

Με βραβεία Red Dot Design Awards 2017 τιμήθηκε η κορυφαία σχεδίαση των οθονών Philips

Η MMD, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τη διάκριση δύο οθονών Philips στα βραβεία Red Dot Awards στην κατηγορία Product Design 2017. Οι βραβευμένες οθόνες, κυρτές και οι δύο, επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της MMD να συνδυάζει την προηγμένη εμπειρία θέασης με τη κορυφαία σχεδίαση. Ο θεσμός Red Dot Award, που κάθε χρόνο προσελκύει 5.000 αιτήσεις από περισσότερες από 50 χώρες, είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς διαγωνισμούς design στον κόσμο.

“Η MMD έχει δεσμευτεί για την πρωτοποριακή τεχνολογία που κάνει πιο εύκολη και πιο απολαυστική την εργασία και το παιχνίδι στους χρήστες. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δύο από τις κυρτές οθόνες μας αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή των Red Dot Awards. Δεχόμαστε τη διάκριση ως επιβεβαίωση της στρατηγικής μας και γνωστοποιούμε την επέκταση της γκάμας των κυρτών οθονών μέσα στη χρονιά,” λέει ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe AOC και MMD.

Οι νικητές των Red Dot Awards
Οι βραβευμένες οθόνες είναι κυρτές και έτσι χάρη στην καμπυλότητα που αγκαλιάζει την οπτική γραμμή του χρήστη δημιουργείται μια διακριτική αίσθηση βύθισης. Η 34 ιντσών οθόνη X Line LCD (349X7FJEW) συνδυάζει άψογα τη λειτουργικότητα με την καινοτομία, ενισχύοντας την εμπειρία βύθισης με ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο για θέαση από άκρη-σε-άκρη. Η ανάλυση CrystalClear, UltraWide Quad HD με 3440 x 1440 pixels και Ultra Wide-Color, προσφέρει εξαιρετικές εικόνες σε πανοραμικό format. Αυτό καθιστά την οθόνη εξίσου κατάλληλη για δουλειά και ψυχαγωγία.

Η 32 ιντσών οθόνη M Line LCD (328M6FJMB) είναι σχεδιασμένη για εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας και gaming. Προσφέρει ανάλυση CrystalClear Quad HD με 2560 x 1440 pixels σε συνδυασμό με AMD FreeSync και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Επιπλέον, διαθέτει φωτισμό Ambiglow. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που δημιουργεί χρωματικούς συνδυασμούς επάνω και γύρω από τη βάση της οθόνης και συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης για να προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακή δράση σε έντονα, ανταγωνιστικά games.

Επιπλέον, οι δύο οθόνες είναι εξοπλισμένες με λειτουργία LowBlue Mode και διαθέτουν ρυθμιζόμενο ύψος για φιλική χρήση στην υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Red Dot Awards, παρακαλούμε επισκεφτείτε το http://en.red-dot.org/winners_product_design_2017.html.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.