XBLOG logo @2x

Panda Internet Security 2012, για real time προστασία

Η Panda Security ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων ασφαλείας 2012, για οικιακή χρήση και συγκεκριμένα τα προϊόντα: Panda Internet Security 2012 για Netbooks, Panda Antivirus Pro 2012, Panda Internet Security 2012 και Panda Global Protection 2012. Όλες οι λύσεις είναι διαθέσιμες για online αγορά, ενώ στα καταστήματα θα είναι διαθέσιμες τον προσεχή Ιούλιο.

Καθημερινά, τα PandaLabs δέχονται περίπου 98.000 νέα αρχεία για ανάλυση. Από αυτά, τα 73.000, είναι νέα malware τα οποία η τεχνολογία Collective Intelligence αναλύει, κατηγοριοποιεί και επανορθώνει στο 99,4% των περιπτώσεων. Συλλέγοντας πληροφορίες για τα malware από την κοινότητα της Panda σε ολόκληρο κόσμο, η τεχνολογία Collective Intelligence βελτιώνει συνεχώς τα επίπεδα προστασίας και προσφέρει ακόμη ταχύτερη ανταπόκριση σε νέες επιθέσεις από malware.

Το Panda Global Protection 2012 περιλαμβάνει το Panda Safe Browser, το οποίο διαφυλάττει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών στο Internet και ειδικά στα περιβάλλοντα Web 2.0, όπως τα sites κοινωνικών δικτύων. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποκρύπτουν προσωπικά αρχεία και folders ώστε να εμποδίσουν την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στις τραπεζικές συναλλαγές και οικονομικά δεδομένα καθώς και κάθε είδους περιεχόμενο multimedia που έχει αξία για αυτούς.

Η νέα έκδοση βασίζεται στη λειτουργικότητα που έχει τοποθετήσει το Panda Global Protection στην κορυφή των προτίμησης των χρηστών.

Περιλαμβάνει μια πολύ αποτελεσματική antivirus «μηχανή» προκειμένου να προσφέρεται προστασία από γνωστούς και άγνωστους ιούς:

  • Ένα firewall με Wi-Fi προστασία ώστε να μπλοκάρει τους εισβολείς και τους hackers
  • Το Panda USB Vaccine που εμποδίζει τη διανομή μολύνσεων μέσω των USB συσκευών
  • Φίλτρα εμπιστευτικών πληροφοριών ώστε τα προσωπικά δεδομένα να παραμένουν ασφαλή
  • Δυνατότητα αντιγράφων ασφάλειας και επαναφοράς
  • Ρυθμίσεις που αφορούν στην απόδοση του υπολογιστή

Επιπλέον η λύση περιλαμβάνει νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά:

  • Νέες τεχνολογίες ενίσχυσης του ελέγχου που βασίζεται στο cloud για ιούς και άλλες απειλές και βελτιωμένες λειτουργίες γονικού ελέγχου για ακόμη ασφαλέστερο σερφάρισμα στο Internet
  • Προστασία Anti-spam με βελτιωμένα ποσοστά μπλοκαρίσματος ανεπιθύμητων emails
  • Νέο σύστημα URL filtering
  • Προσωπικό firewall με Wi-Fi προστασία για μπλοκάρισμα των εισβολέων και των hackers
  • Νέα εμφάνιση του interface

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.