XBLOG logo @2x

Panda Internet Security 2010, μαζί με την ταινία Avatar

Αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο, Multirama και Public διατίθεται από σήμερα το Panda Internet Security 2010 για την ασφάλεια του υπολογιστή σας, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε μαζί με το DVD της ταινίας AVATAR!

Η συλλεκτική έκδοση διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το Panda Internet Security 2010 είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφάλειας με προστασία anti-malware και προστασία ταυτότητας για ασφαλή περιήγηση στο internet. Συγκεκριμένα, προστατεύει από ιούς, spyware, rootkits, hackers, online απάτη, κλοπή ταυτότητας και όλες τις άλλες απειλές με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι χρήστες. Επιπλέον, απαλλάσσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας από ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ενώ μέσω του γονικού ελέγχου οι γονείς εξασφαλίζουν ότι τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν το internet με ασφάλεια.

Το Panda Internet Security 2010 είναι συμβατό με τα Windows 7, XP και Vista.

Η ταινία της 20th Century Fox «Avatar» κυκλοφορεί σε Blu-ray και DVD από την Odeon, ενώ ο τεχνολογικός, εισπρακτικός και καλλιτεχνικός θρίαμβος του James Cameron δικαίως θεωρείται η ταινία-φαινόμενο της γενιάς μας, σημειώνοντας εισπρακτικό ρεκόρ σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είμαστε για περιττά έξοδα, να αναφέρω ότι κληρώνουμε 5 Norton Internet Security 2010. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση εντελώς δωρεάν με ένα κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.