XBLOG logo @2x

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι σε High Definition στα κανάλια του ΟΤΕ TV

Τα κορυφαία πληρώματα και οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) από τον Ιανουάριο 2013, έρχονται αποκλειστικά, ζωντανά και σε High Definition στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV.

O OTE TV ενισχύει ακόμα περισσότερο το αθλητικό του περιεχόμενο στην κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού προσθέτοντας στα κανάλια OTE Sport, όλη τη δράση από τους 13 αγώνες του φετινού WRC, μεταξύ των οποίων και το Ράλι Ακρόπολις.

Μετά τη Formula 1 και το MotoGP, τώρα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι WRC μεταδίδεται ζωντανά και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου μόνο στον ΟΤΕ TV, που πλέον καλύπτει όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως.

Η πρώτη σεζόν προδιαγράφεται συναρπαστική με όλους τους οδηγούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να έχουν ως μεγάλο στόχο τον τίτλο.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Citroen στην «μετά Loeb εποχή» θα στηριχτεί στην εμπειρία του Mikko Hirvonen, αλλά και στο ταλέντο του Dani Sordo, που επέστρεψε στη γαλλική ομάδα έπειτα από δύο σεζόν στη ΜΙΝΙ.

Η Ford, χωρίς εργοστασιακή υποστήριξη από φέτος, θα στηριχτεί στις δυνάμεις της M-Sport του Malcolm Wilson, στους νεαρούς και ελπιδοφόρους Mads Osatberg (νικητής πέρυσι στην Πορτογαλία), Thierry Neuville και Evgeny Novikov, στο νικητή του Rally Dakar, Nasser Al Attiyah, αλλά και στον πρωταθλητή του IRC, Juho Hanninen.

Στην «παρθενική» παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Volkswagen με το νέο Polo R και οδηγούς τους Jari-Matti Latvala, Sebastien Ogier και Andreas Mikkelsen θέλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τις πρώτες εμφανίσεις του νέου i20 WRC της Hyundai σε επιλεγμένους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, ενόψει της πλήρους εμπλοκής της κορεατικής φίρμας στο WRC από το 2014.

Και φυσικά να απολαύσουν τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sebastien Loeb, στους τέσσερις αγώνες όπου έχει επιλέξει να αγωνιστεί φέτος.

Το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως εξής:

 WRC Πρόγραμμα Αγώνων

Μέσα από τα κανάλια OTE Sport, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλη τη δράση του WRC σε ελληνικό έδαφος, με το Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί και φέτος στο Λουτράκι. Στον κατά γενική ομολογία πιο σκληρό αγώνα του πρωταθλήματος, θα λάβουν μέρος τα καλύτερα ελληνικά πληρώματα.

Σημείωση: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν, από τους διοργανωτές των αγώνων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.