XBLOG logo @2x

Νέες Οθόνες Lenovo, Ultra HD ThinkVision Pro2840m και Ultimate Professional 4K Display

Lenovo Ultimate Professional 4K Display

Στην έκθεση CES 2014 στο Λας Βέγκας ανακοίνωσε η Lenovo ακόμη περισσότερες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με τις ThinkVision Pro2840m, μία εξαιρετικής αξίας οθόνη 28 ιντσών 4Κ professional και τη ThinkVision 28, μία εξυπνότερη οθόνη που δεν είναι απλά μία οθόνη υπέρ-υψηλής ευκρίνειας αλλά έχει και ένα ενσωματωμένο κέντρο ψυχαγωγίας Android.

Μία οθόνη 4K υψηλών επιδόσεων

Lenovo Ultra HD ThinkVision Pro2840mΣχεδιασμένη με CAD/CAM, η ThinkVision Pro2840m είναι μία premium οθόνη 28 ιντσών UltraHD που ενσωματώνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για τους απαιτητικούς επαγγελματίες που αναζητούν μία άπταιστη οπτική εμπειρία. Με ένα panel 3840×2160, η τελευταία premium ThinkVision οθόνη παρέχει εκπληκτική εικόνα, η οποία είναι ζωντανή, ακριβής και λεπτομερής ενώ η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι απαράμιλλη.

Οι χρήστες θα απολαύσουν το καθαρό και εργονομικό σχεδιασμό από γυαλί που έχει κουμπιά αφής και dual speakers, ενώ η οθόνη είναι τοποθετημένη σε μία λειτουργική βάση που επιτρέπει την κλίση και την περιστροφή για μέγιστη παραγωγικότητα. Μία σειρά από θύρες ολοκληρώνουν το «πακέτο» προσφέροντας δυνατότητα σύνδεσης με πολλές εξωτερικές συσκευές.

4K Smart Οθόνη για εργασία και διασκέδαση

Ιδανική για home office χρήση με τον εκπληκτικό της σχεδιασμό από γυαλί, η νέα ThinkVision 28 είναι μία οθόνη που θέτει νέες βάσεις στις οθόνες 28 ιντσών ultra high resolution με ένα panel 3840×2160 που προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών διασύνδεσης και αποδίδει τη μέγιστη παραγωγικότητα για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η ThinkVision 28 μεταμορφώνεται σε πραγματικό κόμβο ψυχαγωγίας. Το περιεχόμενο On demand μεταφέρεται μέσω Android interface χάρη στην NVIDIA Tegra powered τεχνολογία ενώ η δέκα σημείων multi-touch τεχνολογία προσφέρει μία πλήρως διαδραστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Με το πρωτοποριακό σχέδιό της και τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας της η ThinkVision 28 δεν προσφέρει μόνο μία εκθαμβωτική οπτική εμπειρία, αλλά φέρνει την επανάσταση στην κατηγορίας της συνδυάζοντας μία ultra high resolution οθόνη με δυνατή system on a chip (SOC) τεχνολογία.

Τα νέα αυτά προϊόντα αναμένεται να είναι διαθέσιμα εντός του 2014.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.