XBLOG logo @2x

ΟΤΕ Χρονοκάρτα για Φθηνότερη Επικοινωνία προς το Εξωτερικό

Μία νέα προσφορά ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για την Χρονοκάρτα, την κάρτα προπληρωμένου χρόνου ομιλίας του ΟΤΕ, που αφορά όσους επικοινωνούν περισσότερο με προορισμούς του εξωτερικού και θέλουν μειωμένες τιμές στις κλήσεις που κάνουν προς το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011, η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μιλάνε προς τους δημοφιλέστερους προορισμούς σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία καθώς και προς 29 προορισμούς χωρών Ανατολικής Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.

Με μία κάρτα αξίας 6 ευρώ, οι χρήστες μπορούν να μιλάνε έως και 290 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο, καθώς και προς σταθερά και κινητά σε ΗΠΑ, Καναδά και έως 318 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά και κινητά σε Ουγγαρία, Κίνα και κινητά Κίνας.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όλες τις αξίες καρτών Χρονοκάρτα του ΟΤΕ, δηλαδή 6 ευρώ, 13 ευρώ και 25 ευρώ, ενώ περιλαμβάνουν αντίστοιχα 0,36 ευρώ, 2,5 ευρώ και 5,5 ευρώ επιπλέον χρόνο ομιλίας.

Οι χρεώσεις που ανέφερα παραπάνω ισχύουν και για τις αντίστροφες κλήσεις, δηλαδη από σταθερά των παραπάνω χωρών προς σταθερά τηλέφωνα της Ελλάδας μέσω Χρονοκάρτας ΟΤΕ (εφόσον παρέχεται δυνατότητα πρόσβασης στην ΟΤΕ Χρονοκάρτα από τις χώρες αυτές).

Η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε σταθερή τονική τηλεφωνική συσκευή στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ώστε να κάνετε αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και προς κινητά κλήσεις, χωρίς να επιβαρύνεται ο λογαριασμός του τηλεφώνου από το οποίο γίνεται η κλήση, αφού το κόστος κάθε κλήσης αφαιρείται από το διαθέσιμο ποσό της κάρτας.

Μπορείτε να δείτε τον ακριβή χρόνο ομιλίας στις χώρες του εξωτερικού που σας ενδιαφέρουν στο oteshop.gr ή καλώντας στο 13888.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.