XBLOG logo @2x

OTEbusinessLive.gr και… δες ζωντανά διαφήμιση της εταιρίας σου στο Λονδίνο!

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας “Η επιχείρησή σου φτάνει εκεί που φτάνει η επικοινωνία της ” το ΟΤΕ Business Double Play δημιούργησε το site www.otebusinesslive.gr, όπου η κάθε επιχείρηση μπορεί να δει την επωνυμία της να εμφανίζεται για λίγο σε ειδικό διαφημιστικό πάνελ που είναι τοποθετημένο στο Potters Park με θέα τη Γέφυρα του Λονδίνου!

Ναι, όσοι τύχει και περνούν εκείνη τη στιγμή από εκεί θα δουν την επιχείρησή σου!

Πώς μπορείς να προβάλλεις κι εσύ την επιχείρησή σου;

Είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλεις να προβληθεί και η δική σου διαφήμιση για λίγο στο ειδικό πάνελ στο Potters Park του Λονδίνου;

Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο www.otebusinesslive.gr και να συμπληρώσεις τα στοιχεία της επιχείρησής σου, να ανεβάσεις το λογότυπο ή τη φωτογραφία της επιχείρησης και αμέσως μετά η διαφήμιση θα προβληθεί για λίγο στην γιγαντοοθόνη που είναι τοποθετημένη στο Λονδίνο!

Θα μπορέσεις να τη δεις και με τα μάτια σου μέσω του live streaming που παίζει καθημερινά 10 το πρωί με 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στο otebusinesslive.gr, μαζί με τις διαφημίσεις άλλων επιχειρήσεων που προβάλλονται σε αυτή την γιγαντοοθόνη!

Επιπλέον, θα σου αποσταλεί φωτογραφία από το στιγμιότυπο με email ή θα δημοσιευτεί αυτόματα στον “τοίχο” σου στο Facebook (αν έχεις δώσει την άδειά σου για κάτι τέτοιο)!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.