XBLOG logo @2x

Orange Bar

Πήγα χθες το βράδυ στο opening του Orange Bar, μαγαζιού που βρίσκεται στο ισόγειο του Fresh Hotel στη Σοφοκλέους. Το μπαράκι ανέλαβε να το δουλεύει ο Νίκος Μουρατίδης μαζί με έναν φίλο του, ενώ θα παίζει μουσική και ο ίδιος κάποιες μέρες.

Το στιγμιότυπο της βραδιάς: Σκάει μύτη η «γνωστή» Λατόγια (τώρα μοντέλο είναι, dj της πλάκας είναι δε ξέρω – πάντως τη μανατζάρει το γνωστό δίδυμο που είχε αναλάβει και τον Ταμπάκη – ναι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια με τη μπλούζα να γράφει το τηλέφωνο του γραφείου τους – ακόμα δε κατάλαβατε?), που είχα μείνει? Α ναι, σκάει μύτη αυτή με εντυπωσιακό φόρεμα (καταλαβαίνετε – όλα έξω), πλακώνουν οι κάμερες, χορούς και πλάκα με τον Μουρατίδη, όλα καλά.

Λίγη ώρα αργότερα, αναλαμβάνει ο Μουρατίδης στα decks. Τότε πήγε η Λατόγια εκεί και επιχείρησε να πειράξει κάτι στα cd του, τώρα μουσική ήθελε να παίξει ή να κάνει κάτι άλλο δε ξέρω. Ε, την έπιασε ο Μουρατίδης να την απομακρύνει, του έσκισε αυτή το πουκάμισο, την απομάκρυναν κάποιοι άνθρωποι του bar, βγήκε έξω τελικά αυτή με τα χίλια ζόρια, κάμερες, φώτα όλα πάνω της. Έκανε τις δηλώσεις της η Λατόγια, μπήκε στο αμάξι της και έφυγε. Έκανε τις δηλώσεις του κι ο Μουρατίδης και συνέχισε να παίζει μουσική μετά.

Τώρα ρε παιδιά έχω την εξής απορία. Όλο αυτό ήταν πραγματικό ή ήταν αυτό που λέμε «στημένο» ???

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.