XBLOG logo @2x

Opera Mobile 10.1 beta για Android συσκευές!

Πέρασε περίπου ένας μήνας από τη στιγμή που η Opera είχε ανακοινώσει ότι θα διαθέσει τον Opera Mobile για συσκευές Android. Από σήμερα οι χρήστες Android συσκευών μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τον Opera Mobile 10.1 beta!

Ο Opera Mobile για μένα είναι αν όχι ο κορυφαίος σίγουρα από τους κορυφαίους browsers για smartphones, αν και η αλήθεια είναι ότι στο iPhone μου προτιμώ περισσότερο τον Safari από τον Opera Mobile, ωστόσο τα τελευταία χρόνια στα άλλα smartphones που χρησιμοποιούσα προτιμούσα περισσότερο Opera Mobile ή Opera Mini για browsing στο ίντερνετ απ΄το κινητό.

Μπορεί η εφαρμογή να είναι σε beta ακόμα, ωστόσο οι γνωστές λειτουργίες του Opera Mobile όπως tabs, speed dial, opera turbo κλπ, που ενδεχομένως γνωρίζατε από τις εκδόσεις του Opera για άλλα smartphones, υποστηρίζονται κανονικά και στην beta version του Opera Mobile για Android συσκευές! Ο Opera Mobile beta για Android υποστηρίζει επίσης και geo-location!

Για να κατεβάσετε τον Opera Mobile 10.1 beta στην Android συσκευή σας, όπως πχ το Αndroid smartphone σας ή το Android tablet σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Android Market από τη συσκευή σας και να βρείτε εκεί την εφαρμογή, είτε να κάνετε κλικ από την Android συσκευή σας στο m.opera.com/next!

Opera Mobile 10.1 beta για Android

Opera Mobile στο Nexus One

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.