XBLOG logo @2x

Opera Mini για iPhone, επιτέλους!

Μετά από ένα μήνα η Apple έδωσε την έγκρισή της για να διατεθεί ο Opera Mini για το iPhone μέσα από το App Store. Φυσικά μπορείτε να τον κατεβάσετε στο iPhone σας δωρεάν!

Είχα συνηθίσει τον Opera Mobile που χρησιμοποιούσα στο Nokia N97 Mini (ο Opera Mini είναι σχεδόν ίδιος), οπότε δε με ξένισε κάτι κατεβάζοντάς τον και στο iPhone μου, ωστόσο δε ξέρω αν θα γίνει ο βασικός browser που χρησιμοποιώ για internet στο iPhone.

Αυτό που θα κάνω μάλλον είναι το εξής: Επειδή ο Opera Mini έχει διάφορες μεθόδους συμπίεσης σελίδων (πχ εμφάνιση εικόνων με χαμηλή ποιότητα ή ακόμα και μη εμφάνιση εικόνων στα sites), προκειμένου να μην καταναλώνεις πολλά MB από το data plan που έχεις στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είσαι συνδρομητής, μάλλον θα χρησιμοποιώ τον Opera Mini όταν θα μπαίνω στο internet από το iPhone χωρίς να βρίσκομαι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο, ώστε να περιορίσω τα MB που καταναλώνω από τα 250 MB που έχω διαθέσιμα από το WIND Medium.

Ακολουθούν μερικά screenshots, στα οποία μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων πώς φαίνεται η mobile αλλά και η πλήρης έκδοση του xblog.gr στον Opera Mini για το iPhone. Αν θέλετε να τον κατεβάσετε στο iPhone σας κάντε κλικ εδώ.

Opera Mini for iPhone

Opera Mini for iPhone

Opera Mini for iPhone

Opera Mini for iPhone

Opera Mini for iPhone

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.