XBLOG logo @2x

Open Coffee | 50 συναντήσεις σε 5 χρόνια!

Το Open Coffee στην Αθήνα αυτή την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου συμπληρώνει 50 συναντήσεις.

50 συναντήσεις μέσα σε 5 χρόνια και η ανοιχτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν συνεχίζει “σαν να μη συμβαίνει τίποτα”, ανανεώνοντας το ραντεβού της για ακόμη μία φορά στο Μουσείο Μπενάκη!

Όσοι έχετε βρεθεί σε κάποια ή κάποιες από τις συναντήσεις του Open Coffee γνωρίζετε ότι στις συναντήσεις αυτές θα βρείτε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα την τεχνολογία και το επιχειρείν κάτω από την ίδια στέγη, με την απαραίτητη συνοδεία καφέ, χωρίς όμως γραβάτες κλπ, ο καλύτερος τρόπος δηλαδή για να συναντήσεις τον επόμενό σου συνεργάτη!

Στο Open Coffee αυτή την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα μιλήσουν:

  • Οι Ιωάννης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Γκόντας και Πέτρος Πιτσιλής, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν το Cookisto, μία πρόσφατα αφιχθείσα διαδικτυακή κοινότητα που φέρνει κοντά τους μάγειρες της διπλανής πόρτας με τους ήδη πολλούς από εμάς που τους αναζητούν.
  • Ο Δημήτρης Τσιρίκος, συνιδρυτής της Dinucleus, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Jupitee, μια do-it-yourself υπηρεσία για τη δημιουργία native εφαρμογών για κινητά, που φιλοδοξεί να καταστεί για τις εφαρμογές κινητών ότι σήμερα είναι τα δημοφιλή CMS για την κατασκευή ιστοσελίδων.
  • Οι Αιμίλιος Μάρκου και Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτές και αμφότεροι Executive Directors της Hellas Direct, θα παρουσιάσουν την contrarian επιχειρηματική ιστορία δύο επιτυχημένων στελεχών που εγκατέλειψαν το Λονδίνο για να ιδρύσουν την πρώτη αποκλειστικά διαδικτυακή Ελληνική ασφαλιστική.

Ο καφές ξεκινά να σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου Ιουνίου για τις πρώτες επαφές. Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.

Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Πού; Στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.