XBLOG logo @2x

Open Coffee #33: Τελευταία συνάντηση για φέτος

Το Open Coffee συμπληρώνει 33 συναντήσεις με την συνάντηση που θα γίνει την προσεχή Τρίτη 15 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη, με την οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος συναντήσεων για φέτος, μιας και ακολουθεί καλοκαιρινή ανάπαυλα. Δείτε τους ομιλητές της 33ης συνάντησης του Open Coffee!

  • Ο Ιάσων Κρητικός, ιδρυτής, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό την εφαρμογή για κινητά iPhone με τον τουλάχιστον χαριτωμένο τίτλο «Veladia». Η εφαρμογή φιλοδοξεί να αποτελέσει τον οδηγό επιλογής σας για κάθε σημείο ενδιαφέροντος, ο Ιάσων θα εξηγήσει το γιατί.
  • Όλοι θυμόμαστε το iSteam, την ελληνική εφαρμογή για το iPhone που έκανε θραύση σε downloads παγκοσμίως (πάνω από 1 εκατ. downloads). Ο Βασίλης Ράππος, συνιδρυτής της Great Apps, θα περιγράψει τη ζωή της εταιρίας μετά από αυτή την επιτυχία, με την παρουσίασή του να έχει τίτλο «Αλήθειες και Μύθοι για το App Store».
  • Ο Δημήτρης Μαυράκης, αναλυτής τηλεπικοινωνιών της Informa Telecoms, θα επιχειρήσει να συμπιέσει insights ετών σε παρουσίαση λίγων λεπτών για την αγορά εφαρμογών κινητής, αποκρυσταλλώνοντας τάσεις και γόνιμες περιοχές για καινοτομική επιχειρηματικότητα.
  • Την τελευταία παρουσίαση του Open Coffee θα κάνει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής & CTO της Bytemobile (η οποία και απασχολεί 70 μηχανικούς στο ευρωπαϊκό της κέντρο ανάπτυξης με έδρα την Πάτρα), καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ιλιννόι / Urbana-Champaign.

Η προσέλευση στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) αρχίζει στις 6 το απόγευμα για καφέ και τις πρώτες γνωριμίες. Ακολουθούν οι παρουσιάσεις στις 7:30 μμ, ενώ αμέσως μετά το networking συνεχίζεται στο bar του μουσείου.

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.