XBLOG logo @2x

Open Coffee #26 σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου σήμερα και στις 6:00 το απόγευμα θα ανοίξουν οι πόρτες του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς για την διεξαγωγή της 26ης συνάντησης του αθηναϊκού Open Coffee! Ξεκινάμε με καφεδάκι και κουβέντα – γνωριμία στο cafe του μουσείου, στις 7:30 ξεκινούν οι παρουσιάσεις με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ομιλητές σήμερα, ενώ αμέσως μετά επιστρέφουμε και πάλι στο cafe για networking, συνοδεία ποτού μέχρι αργά.

Οι ομιλητές του Open Coffee #26

  • O Νίκος Παπανώτας, ιδρυτής και Managing Director του Social Whale, θα παρουσιάσει το ευγενές θηλαστικό σε μορφή social media client το οποίο -με προέλευση τη Θεσσαλονίκη- φιλοδοξεί να επαναφέρει σε τάξη την κοινωνική σας δικτύωση, παρέχοντας ολοληρωμένες λύσεις διαχείρισης των διαδικτυακών σας επαφών.
  • Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, Director του Viva.gr, θα αφηγηθεί την ιστορία πίσω από την καινοτομία των Viva Numbers. Η σύλληψη και η υλοποίηση, οι τεχνικές επιλογές αλλά και η εμπορική πολιτική, τέλος οι ιδιαίτερες σταθερές της τηλεπικοινωνιακής αγοράς και τα σχέδια για το μέλλον, συνιστούν μερικά από τα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα που θα αναφερθούν.
  • Οι Κώστας Μάντζιαρης (Founder and CEO) και Γιώργος Βαρέλογλου (Partner and Business Development Director) θα παρουσιάσουν την πλήρη ιστορία μίας εταιρείας, από την ίδρυση και τα πρώτα της βήματα, ως την ωρίμανση και την εξαγορά της. Πρόκειται για τη Μindworks, το Search Marketing Agency που ενσωματώθηκε πριν λίγους μήνες στην Atcom, προετοιμαστείτε να ακούσετε μυστικά περί διαπραγματεύσεων και εξαγορών!

Σημείωση: Το Μουσείο Μπενάκη είναι πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό “Κεραμεικός”, καθώς επίσης και στο σταθμό του ΗΣΑΠ “Θησείο”, για όποιον δεν έρθει με ΙΧ αλλά με μέσα μεταφοράς.

Τα λέμε εκεί!

Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά στις παρουσιάσεις του Open Coffee #25 που έγινε τον Σεπτέμβριο:

Τέλος, μπορείτε να δείτε όλα τα post για το Open Coffee στο xblog.gr με φωτογραφίες και βίντεο από τις παρουσιάσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.