XBLOG logo @2x

Open Coffee #21: Επιστροφή στο Divani Caravel

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η 21η συνάντηση του Open Coffee στην Αθήνα, η οποία θα διεξαχθεί στο γνώριμο roof garden του Divani Caravel. Bloggers, PRs, επιχειρηματίες κλπ να είστε όλοι εκεί!

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και αυτό το μήνα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες…

  • O Νίκος Μικρούδης, CTO της Twin Peak και σειριακός επιχειρηματίας επί των δορυφορικών επικοινωνίων, θα πραγματοποιήσει σύντομη αναφορά στην ιστορία της Unitel Hellas (εξαγορά από Infoquest), ενώ θα παρουσιάσει και θα επιδείξει ζωντανά τη νέα υπηρεσία Video on Demand MoviePeak.
  • Ο Αργύρης Μπεντίλας, CEO & Game Designer της Total Eclipse, έρχεται από την Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει τις πολύ ελκυστικές δραστηριότητες της εταιρείας του και, κυρίως, το υπέροχο The Clockwork Man που μόλις κυκλοφόρησε.
  • Ο Νικόλαος Χαριτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ελληνικού “fund of funds” ΤΑΝEO, θα παρευρεθεί με αφορμή το επερχόμενο 10ο Venture Capital Forum, παραθέτοντας εμπειρίες και συμπεράσματα για νέους επιχειρηματίες μέσα από την πολυετή πείρα του στο χώρο των επενδύσεων.
  • Ο Νίκος Μωραϊτάκης, Director of Product Development της Upstream Systems, θα παρουσιάσει εντός λίγων λεπτών το 8ετές ταξίδι της εταιρείας από το bootstrapping και την ανάληψη ρίσκου, ως τη ραγδαία ανάπτυξη και την εξάπλωση σε περισσότερες από 40 χώρες.

Τα λέμε εκεί!

[via opencoffee]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.