XBLOG logo @2x

Onion.gr, νέος κοσμοπολίτικος online προορισμός

Ένα νέο online μέσο που θυμίζει εν μέρει blog, αλλά στο… πιο εκτεταμένο του είναι το Onion.gr, ένας νέος κοσμοπολίτικος online προορισμός! Προς το παρόν το onion.gr διαθέτει κατηγορίες όπως Digital, Cinema, Music και Style, σύντομα όμως έρχονται κι άλλες…

Συγκεκριμένα, στο site υπάρχουν ήδη και οι κατηγορίες Sports, Motion, Culture, Planet και Radio, οι οποίες σύντομα θα είναι κι αυτές γεμάτες περιεχόμενο.

Η κεντρική σελίδα του Onion.grΤο onion.gr απευθύνεται σε αναγνώστες που θέλουν να ξεφύγουν από την κλασσική καθημερινή ενημέρωση.

Με κάποιες μικρές υπερβολές στην επιλογή των θεμάτων, αλλά με ενδιαφέρον περιεχόμενο, θα λέγαμε ότι είναι ουσιαστικά ένα… infotainment platform που δεν στηρίζεται στην στεγνή πληροφόρηση, αλλά αναδεικνύει τις  εξελίξεις στα θέματα που περιέχει (πολιτισμός, κινηματογράφος, μουσική, τεχνολογία).

Να αναφέρω τέλος ότι το onion.gr για την ώρα είναι σε beta version, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι 100% λειτουργικό σε κάποια σημεία του, ωστόσο σύντομα περιμένουμε να βελτιωθεί πλήρως και να “ανοίξουν” όσες κατηγορίες βρήκαμε ανενεργές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.