XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Το OnePlus 5 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Η OnePlus επιβεβαίωσε στο The Verge ότι θα ανακοινώσουν μια νέα ναυαρχίδα το καλοκαίρι που μας έρχεται. Το κινητό θα ονομάζεται OnePlus 5, και θα διαδέχεται τα περσινά OnePlus 3 και 3T. Λίγα γνωρίζουμε για αυτό το κινητό, αλλά οι φήμες ισχυρίζονται ότι διαθέτει δύο κύριες κάμερες και κορυφαία χαρακτηριστικά.

Το κινητό ονομάζεται OnePlus 5 και όχι OnePlus 4 επειδή ο αριθμός τέσσερα θεωρείται άτυχος στη Κίνα, όπου βασίζεται η εταιρία. Αν και η επερχόμενη ναυαρχίδα θα είναι το πέμπτο κινητό της OnePlus, η εταιρία δεν το έβγαλε “5” για αυτό το λόγο. Σύμφωνα με την εταιρία, μερικοί εργαζόμενοι της είναι θαυμαστές του μπασκετμπολίστα Robert Horry του NBA, ο οποίος φοράει τον αριθμό πέντε, και αυτός υποτίθεται είναι ένας από τους λόγους που διάλεξαν την ονομασία “OnePlus 5.”

Σύμφωνα με τις φήμες, το OnePlus 5 ενσωματώνει 5,5-ιντσών full HD ή Quad HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 835 chipset, 6 GB RAM (πρόσφατες φήμες μιλάνε και για 8 GB!), 64 ή 128 GB χωρητικότητα, 16-megapixel εμπρόσθια κάμερα, και διπλή κύρια κάμερα που λογικά θα κάνει αναλογικό ζουμ και θα προσθέτει “θολούρα” στο παρασκήνιο ενός πορτρέτου (Bokeh εφέ). Επίσης θα βοηθήσει στη λήψη καλύτερων φωτογραφιών στο σκοτάδι. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα €400-500.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.