XBLOG logo @2x

On Telecoms: Triple Play ή Double Play χωρίς συνδρομή μέχρι το 2009

Δωρεάν θα απολαμβάνουν για όλη τη διάρκεια του 2008 οι νέοι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες της On Telecoms το πακέτο που θα επιλέξουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η On, για μια ακόμη φορά, καινοτομεί με μια νέα προσφορά. Σε μια εποχή, που, ενώ όλοι συζητούν για την ακρίβεια, με το τέλος των διακοπών και το άνοιγμα των σχολείων και πανεπιστημίων, πολλοί  σκέφτονται να αναβαθμίσουν την σύνδεση τους.

Συγκεκριμένα, όσοι εγγραφούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου δεν θα πληρώνουν συνδρομή μέχρι το τέλος του έτους. Επιπλέον οι τιμές συνδρομής που οι νέοι πελάτες της On θα αρχίσουν να πληρώνουν από τον Ιανουάριο του 2009 είναι και πάλι μοναδικές σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά.

Η Οn Telecoms είναι η μόνη που προσφέρει στην Ελλάδα το πακέτο Triple Play με απεριόριστη τηλεφωνία – γρήγορο και σταθερό internet, καθώς και δυνατότητα λήψης υπηρεσιών τηλεόρασης με 40 κανάλια, το μπουκέτο της Νova και 1500 ταινίες, στην τιμή των 35 ευρώ/μήνα. Επίσης οι νέοι πελάτες της On μπορούν να επιλέξουν, εφόσον επιθυμούν, την υπηρεσία Double Play (τηλεφωνία + internet) στην τιμή των 32 ευρώ/μήνα.

H On αναβάθμισε επίσης στα 24 Μbps την ταχύτητα σύνδεσης όλων των εταιρικών της πακέτων, αλλά και για όσους επιθυμούν μια αναβαθμισμένη οικιακή σύνδεση. Παράλληλα, προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της και σε νέες περιοχές: Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Βάρκιζα, Γέρακας, Ελευσίνα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Μέγαρα, Νέα Μάκρη, Παιανία, Παλλήνη, Πέραμα, Σαλαμίνα.

Σχόλιο: Καλή η κίνηση της εταιρείας να παρέχει τις υπηρεσίες της χωρίς συνδρομή μέχρι το τέλος του 2009, για όσους εγγραφούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Ελπίζω όμως, επειδή σίγουρα θα πλακώσουν πολλοί πελάτες τώρα, να ενεργοποιηθούν οι συνδέσεις γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος περιμένοντας στην αναμονή του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, όπου θα τους λένε “μέχρι μεθαύριο θα έχει ενεργοποιηθεί” ξανά και ξανά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.