XBLOG logo @2x

OLYMPUS PEN E-PL8: Με κλασικό design και εναλλάξιμους φακούς

Η οικογένεια της Olympus PEN υποδέχεται ένα νέο μέλος το φθινόπωρο: την νέα OLYMPUS PEN E-PL8, που συνδυάζει θηλυκές καμπύλες με τις social λειτουργίες που απαιτούν οι bloggers, fashionistas και όλοι οι τεχνολογικά εξοικειωμένοι millenials. Το νέο design της και το leather look της την κάνουν πρωτότυπη, ενώ η τεχνολογία της Olympus κάνει το ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας στα social media ευκολότερο από ποτέ, με εικόνα που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τον όχλο των smartphones.

Παρά το μεταλλικό της σώμα και τους εναλλάξιμους φακούς, η E-PL8 είναι ελαφριά και μικρή σε μέγεθος ώστε να χωρά άνετα και σε μικρές τσάντες.

Η flip-down LCD οθόνη είναι ιδανική για selfies, δίνοντάς σου πρόσβαση και σε touch-screen έλεγχο και λειτουργίες όπως την απελευθέρωση του κλείστρου, το record, την έκθεση και δημιουργικά Art Filters.

Μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την ίδια τη μηχανή, να προσθέσεις μουσική, εφέ, να τα συνδυάσεις αυτά πολύ εύκολα σε ένα μόνο αρχείο και να το ανεβάσεις με Wi-Fi με το δωρεάν App OΙ.Share.

Η OLYMPUS PEN E-PL8 θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016. Θα διατίθεται σε καθαρό άσπρο χρώμα, ή μαύρο με μεταλλικά στοιχεία, ή ακόμα και στο vintage brown που έχει αρχίσει να γίνεται της μόδας ανάμεσα στους fans της σειράς Olympus PEN.

Το σώμα θα ζυγίζει μόλις 326 γραμμάρια και θα κοστίζει €449, ή €599 μαζί με το φακό M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1-3.5-5.6 EZ Pancake.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.