XBLOG logo @2x

Live Streaming: Δες ζωντανά μέσω internet το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τους ποδοσφαιρόφιλους του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τους φιλάθλους-οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Και αυτό γιατί σήμερα το απόγευμα θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων! Δες πώς μπορείς να το δεις ζωντανά μέσω ίντερνετ από τον υπολογιστή σου!

Αν δεν πας στο γήπεδο ή δεν έχεις τηλεόραση και έχεις ίντερνετ από την Forthnet, είσαι τυχερός, αφού θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις το ντέρμπι μέσω live streaming από τον υπολογιστή σου!

Πρόσφατα η Forthet ξεκίνησε να μεταδίδει κάποιους αγώνες μέσα από το novasports.gr! Έτσι και τώρα θα μεταδώσει ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι!

Οι συνδρομητές Forthnet λοιπόν που θέλετε να δείτε ζωντανά τον αγώνα, δέκα λεπτά πριν από την έναρξη, στις 19:20 δηλαδή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο www.novasports.gr. Από εκεί κάντε κλικ στην ενότητα “Live Streaming” και πατήστε το “Play”!

Θα συνδεθείτε με το studio όπου θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Φίλιππος Συρίγος, Κώστας Νικολακόπουλος και Γιώργος Γκόντζος, οι οποίοι θα σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο, τις κινήσεις των προπονητών και τις συνθέσεις των ομάδων.

Στις 19:30 ακριβώς θα ξεκινήσει η live μετάδοση του ντέρμπι, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι και να ακούσετε συμπεράσματα, σχόλια και κριτική του αγώνα από τους τρεις δημοσιογράφους.

Σημείωση: Όσοι αναρωτιέστε σχετικά με την ποιότητα της μετάδοσης (καθαρή εικόνα κλπ), δεν έχω Forthnet για να τσεκάρω πόσο καλή ή όχι είναι η μετάδοση, ωστόσο είδα σχόλια συνδρομητών Forthnet σε άλλα site που είδαν άλλους αγώνες μέσα από το novasports.gr, οι οποίοι λένε ότι η μετάδοση είναι πολύ καλή. Ελπίζω το ίδιο να ισχύσει και σήμερα, που σίγουρα ο κόσμος που θα θελήσει να δει το ντέρμπι θα είναι περισσότερος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.