XBLOG logo @2x

Oι 5 τυχεροί που κερδίζουν Windows 7 Ultimate

Οι κληρώσεις με πλούσια δώρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό εδώ στο XBLOG.gr, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του blog, αλλά και για τα χρόνια που έρχονται και που πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερα… Δείτε ποιοι κερδίζουν Windows 7 Ultimate, προσφορά της Microsoft.

Συνολικά είχαμε 671 έγκυρες συμμετοχές. Κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε με τη χρήση του random.org, από ένα DVD Windows 7 Ultimate (περιέχει εκδόσεις 32 και 64 bit) κερδίζουν οι:

Οι παραπάνω τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή του δώρου που κέρδισαν!

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των τυχερών θα ήθελα να κάνω ένα σύντομο σχόλιο: Έλαβα αρκετά email αυτές τις ημέρες (από την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 23:59 που έκλεισαν οι συμμετοχές) από αναγνώστες του xblog.gr, οι οποίοι ρωτούσαν πότε θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών, γιατί αργούμε κλπ.

Πράγματι στις τελευταίες κληρώσεις υπάρχει μία “καθυστέρηση” μερικών ημερών και ο λόγος είναι το διπλο-τριπλο-τσεκάρισμα όλων των συμμετοχών που κάνω, προκειμένου να “καθαρίσω” τις έγκυρες συμμετοχές από τις διπλές-τριπλές οι οποίες ακυρώνονται φυσικά.

Tip: Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας (θα ακολουθήσουν αρκετοί!) δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάνετε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Μπορείτε επίσης να κάνετε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.