XBLOG logo @2x

Oι Ράδιο Αρβύλα στην νέα καμπάνια της WIND

Σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου στο Hilton, ανακοινώθηκε η συνεργασία της WIND με την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση να πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια της εταιρίας, ενώ ολόκληρο το ποσό της αμοιβής τους διατέθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό!

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους (550.000 ευρώ) στην “Κιβωτό του Κόσμου”, η οποία αυτό τον καιρό ετοιμάζει ένα νέο Κέντρο Μέριμνας και Στήριξης Μητέρας και Παιδιού στην Αθήνα. Η WIND από την πλευρά της θα διαθέσει στο ίδρυμα το 2% επί των εσόδων της νέας WIND Καρτοκινητής τους επόμενους έξι μήνες, ενώ ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων θα διαθέσει κατ΄ελάχιστο το ποσό των 150.000 ευρώ.

Δείτε τα νέα διαφημιστικά σποτ!

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου. Στο πρώτο βίντεο βλέπετε τον Γιώργο Τσαπρούνη (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας WIND) και τον Ζοζέφ Μεζάν (διευθυντής Marketing Επικοινωνίας WIND), στο δεύτερο βίντεο μιλάει ο Αντώνης Κανάκης από την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, ενώ στο τρίτο βίντεο μιλάει ο πάτερ Αντώνιος για την Κιβωτό του Κόσμου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.