XBLOG logo @2x

Ένα Nokia σταμάτησε σφαίρα και έσωσε άνθρωπο

Η Nokia είναι μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες στον χώρο των κινητών. Όποιος ήθελε ένα υψηλής ποιότητας κινητό έπαιρνε Nokia. Μπορεί στα smartphones να απέτυχε, όμως την προηγούμενη δεκαετία η φιλανδική εταιρία κυριαρχούσε στην αγορά. Τα κινητά της πέρα από όμορφα και αξιόπιστα ήταν επίσης ανθεκτικά, και για αυτό υπάρχουν ακόμα ανέκδοτα για την αντοχή του 3310.

Ακόμα και τώρα που έχει αποχωρήσει από την αγορά κινητών η Nοkia ακούγεται στις ειδήσεις. Ο Peter Skillman, ένας εκτελεστικός της Microsoft, πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός κατεστραμμένου Nοkia feature phone. Το κινητό φαίνεται ότι σταμάτησε μια σφαίρα και έσωσε την ζωή του κατόχου του. Ο Skillman έγραψε, “ένα Nοkia κινητό που δούλευα πριν μερικά χρόνια έσωσε έναν άντρα στο Αφγανιστάν την προηγούμενη εβδομάδα.”

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ποιο μοντέλο είναι, αλλά είναι σίγουρα ένα κινητό της Nokia. Η σφαίρα έχει κολλήσει επάνω στο κινητό και μάλιστα έχει πετάξει την οθόνη αφήνοντας την κατεστραμμένη μητρική πλακέτα σε κοινή θέα.

Στο παρελθόν ένα ακόμη Nokia είχε προστατεύει τον χρήστη του σταματώντας μια σφαίρα, όμως δεν περιμέναμε να ακούσαμε τέτοια νέα ξανά, τώρα που η εταιρία έχει σταματήσει την παραγωγή συσκευών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.