XBLOG logo @2x

Nokia E5, Προσιτό Symbian Smartphone

Το Nokia E5 αποτελεί την τελευταία προσθήκη της εταιρίας στην γκάμα των συσκευών Nokia E Series. Το νέο smartphone παρουσιάστηκε σήμερα από την Nokia, δείτε όλα τα στοιχεία για αυτό!

Το Nokia E5 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Symbian και ακολουθεί το μοτίβο επιτυχημένων συσκευών όπως το Nokia E72 και το Nokia E63. Συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά μιας business συσκευής, με όλες τις δυνατότητες προσωπικής δικτύωσης και ψυχαγωγίας που περιμένει από κάποιο smartphone ένας ιδιαίτερα απασχολημένος επαγγελματίας.

Το Nokia E5 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις εφαρμογές του Ovi Store, προκειμένου να διαχειριστούν καλύτερα το φορτωμένο καθημερινό τους πρόγραμμα. Επιπλέον, χάρη στις εφαρμογές Mail for Exchange και IBM Lotus Notes Traveler,  οι οποίες  εξασφαλίζουν άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από το 90% των εταιρικών email σε ολόκληρο τον κόσμο, το να μένετε σε επαφή γίνεται πανεύκολο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η εκτιμώμενη τιμή για το Nokia E5 ανέρχεται στα €180 (προ φόρων), ενώ η άφιξη της στην ελληνική αγορά τοποθετείται στο τρίτο τρίμηνο του 2010.

Σήμερα η εταιρία παρουσίασε επίσης το Nokia C3 και το Nokia C6.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.