XBLOG logo @2x

Nokia Developers Forum στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Nokia διοργανώνει το Nokia Developers Forum, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς από το διεθνές forum της Nokia για τις δυνατότητες των mobile apps που μπορούν να δημιουργήσουν για Nokia συσκευές!

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ειδικούς της Nokia για σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες, οι οποίες προσφέρονται μέσω του Ovi Store.

Το πρώτο Nokia Developers Forum θα διεξαχθεί στο «Gazarte» (Βουτάδων 32-34) στο Γκάζι, την Τρίτη 15 Ιουνίου, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Το Nokia Developers Forum αποτελεί μια πρωτοβουλία για την υποστήριξη των προγραμματιστών ανάπτυξης εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, ενώ ο σκοπός του είναι να αποτελέσει αφετηρία έμπνευσης και δημιουργίας ελληνικών εφαρμογών, που θα αποτελέσουν πραγματική εμπειρία για τους χρήστες προϊόντων και υπηρεσιών Νokia.

Κατά την διάρκεια του Nokia Developers Forum οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να κάνουν δικό τους ένα νέο Nokia Ν8, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο τρίμηνο. Παράλληλα άλλοι τρεις τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις Qt Developers Days, που θα διεξαχθούν στο Μόναχο.

Για την δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή σας μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.nokiaforum.gr, όπου μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα του Nokia Developers Forum.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.