XBLOG logo @2x

Nokia C7 [Unboxing Video]

Nokia C7, το νέο smartphone που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Nokia World 2010 και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας μάλλον προς το τέλος Νοεμβρίου. Το έχουμε στα χέρια μας και σας το παρουσιάζουμε, αρχίζοντας από το Unboxing Video! Δείτε το!

Διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 3.5 ιντσών, 16:9 nHD (640 x 360 pixels), τρέχει το νέο λειτουργικό Symbian^3, ενώ συνδυάζει απαλές σχεδιαστικές γραμμές με υλικά όπως το γυαλί και το ανοξείδωτο ατσάλι.

Το Nokia C7 θα σας επιτρέψει επίσης να τραβήξετε ποιοτικότατες φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αφού διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με διπλό LEF φλας, η οποία σας δίνει την δυνατότητα και για λήψη video HD στα 720p!

Επίσης θα μπορέσετε πολύ άνετα να αποθηκεύσετε αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κλπ) στην ενσωματωμένη μνήμη 8 GB του Nokia C7, την οποία μπορείτε να επεκτείνετε με κάρτα microSD έως 32 GB!

Δεν λείπουν φυσικά Wi-Fi 802.11n αλλά και Bluetooth 3.0.

Το Nokia C7 το φέρνουν ήδη κάποια καταστήματα όπως είδα στο skroutz.gr, με τιμή 422-425 ευρώ, ωστόσο επίσημα αναμένεται να διατεθεί στην ελληνική αγορά προς το τέλος Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου.

Nokia C7

Nokia C7

Nokia C7

Nokia C7

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.