XBLOG logo @2x

Nokia C6, Smartphone με πλήρες keyboard και κάμερα 5 MP

Το Nokia C6 είναι ένα smartphone βασισμένο στο Symbian, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας οθόνης αφής των 3.2 ιντσών με εκείνα ενός συρόμενου πλήρους keyboard.

Η μεγάλη διάσταση της οθόνης εγγυάται απολαυστική πλοήγηση στο internet, καθώς και πρόσβαση στο Facebook  κατευθείαν από την αρχική οθόνη. Εφοδιασμένο με μια σειρά από εργαλεία email και κοινωνικής δικτύωσης, το Nokia C6 είναι το ιδανικό κινητό για όσους επιθυμούν να είναι up to date ακόμη και στο διάστημα που βρίσκονται σε κίνηση.

Η διάθεση του αναμένεται να αρχίσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2010, ενώ η τιμή πώλησης εκτιμάται στα €220 (προ φόρων).

Το Nokia C6 διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων μια κάμερα υψηλής ποιότητας με ανάλυση 5 megapixel, αυτόματη εστίαση και φλας, καθώς και την εφαρμογή Ovi Maps με δωρεάν πλοήγηση για πεζούς και οδηγούς. Και βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι χιλιάδες εφαρμογές, από παιχνίδια και βίντεο μέχρι news aggregators και υπηρεσίες web,  είναι διαθέσιμα μέσω του Ovi Store.

Σήμερα η εταιρία παρουσίασε επίσης το Nokia C3 και το Nokia E5.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.