XBLOG logo @2x

Nokia C5, για προσιτό Mobile Social Networking

Για νεολαία ή μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχει σημασία: Το Nokia C5 κάνει πιο προσιτό το Mobile Social Networking, αφού η -προ φόρων- τιμή του στα 135 ευρώ κρίνεται ιδιαίτερα ελκυστική… Με τις εταιρίες μάλιστα να έχουν διαθέσιμα data plans που ξεκινούν από 4-5 ευρώ για 40-50 MB ανά μήνα, το “κόλλημα” με το Facebook από το κινητό δεν θα αργήσει να έρθει.

Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά:

Το Νokia C5 είναι το νέο κινητό τηλέφωνο που ανακοίνωσε η Nokia σήμερα. Διαθέτει λειτουργικό Symbian S60 3rd edition, κάμερα στα 3.2 Megapixel, GPS, αλλά και κάρτα μνήμης 2GB η οποία θα περιέχεται στο κουτί.

Στα πολύ θετικά η άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο Facebook και το MySpace, ενώ και το instant messaging και η πρόσβαση στο email σας είναι μία εύκολη υπόθεση χάρη στο Nokia Messaging.

Προσωπικά δε θα με βόλευε καθόλου η 2.2 ιντσών οθόνη του, αφού θέλω η οθόνη να είναι τουλάχιστον πάνω από 3 ίντσες, για να με βολεύει κατά την πλοήγηση στο internet κλπ, αλλά νομίζω ότι κάποιος “νέος” στο χώρο του Mobile Internet και του Mobile Social Networking δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Α! Μην ξεχάσω και το πότε αναμένεται στην αγορά: Το Nokia C5 έρχεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, στα καταστήματα κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2010.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.