XBLOG logo @2x

Nokia C3, Το απόλυτο κοριτσίστικο κινητό

Το Nokia C3 είναι το πρώτο κινητό που ενσωματώνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY σε συσκευή βασισμένη στην πλατφόρμα Series 40, από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες στον κόσμο… και είναι το πρώτο από μια σειρά νέων μοντέλων που δίνουν δυνατότητα πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα από την αρχική οθόνη.

Οι χρήστες μπορούν να δουν, να σχολιάσουν ή να ενημερώσουν το status τους και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους μέσα από τα αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter.

Με εκτιμώμενη τιμή στα € 90 (προ φόρων), το Nokia C3 έρχεται με ενσωματωμένες τις εφαρμογές Ovi Mail και Ovi Chat, που σημαίνει ότι όσοι δε διαθέτουν ήδη λογαριασμούς email και chat, θα μπορούν να τους δημιουργούν απευθείας μέσω του κινητού τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με κάποιον υπολογιστή.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, αξίζει να τονιστούν η ύπαρξη Wi-Fi connectivity, κάμερας 2 megapixel, έγχρωμης οθόνης 2.4 ιντσών, καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησης κάρτας μνήμης με χωρητικότητα έως 8 GB. Το Nokia C3, το οποίο αναμένεται στην αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2010, θα προσφέρεται σε μια ποικιλία ελκυστικών χρωμάτων, όπως το golden white, το γκρίζο της πέτρας και το έντονο ροζ.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κινητό σε αυτό το έντονο ροζ θα προτιμηθεί κατά κόρον από γυναίκες ηλικίας 16-24 ετών, δηλαδή μαθήτριες-φοιτήτριες περισσότερο, που θα ανανεώνουν συνέχεια το status τους στο Facebook ή θα ανεβάζουν φωτογραφίες επίσης στο Facebook ή στο Twitter, και φυσικά θα στέλνουν ασταμάτητα SMS.

Σήμερα η εταιρία παρουσίασε επίσης το Nokia E5 και το Nokia C6.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.