XBLOG logo @2x

Nokia 8800 Gold Arte: Όταν η πολυτέλεια συναντάει την τεχνολογία

Εδώ και μερικές εβδομάδες, κυκλοφορεί και στην Ελλάδα ένα από τα ακριβότερα κινητά τηλέφωνα που έχει κατασκευάσει η Nokia. Παρά τους δύσκολους καιρούς που επικρατούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως η Nokia δείχνει να μην επηρεάζεται ιδιαίτερα και μας παρουσιάζει το νέο 8800 Gold Arte, του οποίου η τιμή αγγίζει τα 1407 ευρώ.

Για το 8800 Gold Arte είχαμε ξαναγράψει όταν η Nokia το είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά, ωστόσο μόλις πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στην αγορά και μάθαμε την τελική του τιμή.

Το Nokia 8800 Gold Arte είναι ένα εντυπωσιακό κινητό τηλέφωνο που αιχμαλωτίζει την προσοχή των γύρω σας χάρη στην επίστρωση χρυσού 18 καρατίων και το συνδυασμό δέρματος κορυφαίας ποιότητας.

Διαθέτει έξυπνες λειτουργίες αγγίγματος και ευαισθησίας, οθόνη 16 εκ. χρωμάτων από ανθεκτικό στις φθορές γυαλί, συνδεσιμότητα 3G για πρόσβαση στο διαδίκτυο και το e-mail σας και 4 GB εσωτερικής μνήμης για φωτογραφίες, βίντεο και μουσική. Η κάμερα των 3,2 Megapixels θα σας επιτρέψει να τραβήξετε ικανοποιητικές φωτογραφίες και να τις προβάλετε στην 2.0” OLED οθόνη του τηλεφώνου ή στον υπολογιστή σας.

Αν λοιπόν αναζητάτε το επόμενο κινητό σας τηλέφωνο και έχετε την δυνατότητα να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη, τότε σίγουρα το 8800 Gold Arte είναι μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.