XBLOG logo @2x

Nokia 8800 Carbon Arte: Αγγίζοντας την τελειότητα

Το νέο μέλος της πολυτελούς οικογένειας της Nokia ακούει στο όνομα 8800 Carbon Arte. Σίγουρα πρόκειται για μια ξεχωριστή και πολύ εντυπωσιακή συσκευή που αναμένεται να βρει φανατικούς θαυμαστές. Υλικά όπως ατσάλι, τιτάνιο, γυαλί και ανθρακονήματα κάνουν το τηλέφωνο να ξεχωρίζει και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε ανθρακονήματα σε κάποια συσκευή, αφού τόσο η Samsung όσο και η LG έχουν παρουσιάσει τις δικές τους πολυτελείς συσκευές και μάλιστα σε πολύ δελεαστικότερες τιμές.

Εκτός από την εντυπωσιακή του εξωτερική εμφάνιση, το 8800 Carbon Arte μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα άρτιο κινητό και από τεχνολογικής πλευράς, αφού διαθέτει κάμερα CMOS ανάλυσης 3,2 megapixel με λειτουργία αυτόματης εστίασης και 4GB ενσωματωμένης μνήμης.

Όπως όλα τα τηλέφωνα της σειράς 8800, έτσι και το Carbon Arte έχει αρκετά αυξημένο βάρος, αγγίζοντας τα 150 γραμμάρια, κυρίως λόγω των πολυτελών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του.

Αν λοιπόν μπορείτε να διαθέσετε τα περίπου 1100 ευρώ που θα κοστίζει, πιστεύω ότι αξίζει να περιμένετε 1-2 μήνες για να το αποκτήσετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.