XBLOG logo @2x

Nokia 6700 Slide, hands on photos

Με τιμή 160 ευρώ (προ φόρων), το Νokia 6700 Slide αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για όσους θέλουν ένα λεπτό slide up κινητό με πολύ αξιόλογες δυνατότητες…

Η νέα αυτή πρόταση της Nokia αναμένεται να διατεθεί στην αγορά μέσα στο επόμενο τρίμηνο, ωστόσο εμείς το έχουμε στα χέρια μας ήδη και σας το παρουσιάζουμε.

Το Nokia 6700 Slide διαθέτει λειτουργικό Symbian OS 3rd edition, οθόνη 2.2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels και ανιχνευτή φωτισμού περιβάλλοντος. Η κάμερα 5 megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss που διαθέτει το κινητό θα σας επιτρέψει να τραβάτε πολύ καλές φωτογραφίες, ενώ το διπλό LED flash είναι ό,τι πρέπει για καλές λήψεις τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η εσωτερική μνήμη του Nokia 6700 Slide είναι 60 MB, μπορεί να επεκταθεί όμως με κάρτες microSD έως 16 GB. Λογικά θα περιέχεται κάποια κάρτα μνήμης στην συσκευασία, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Το κινητό θα διατεθεί στην αγορά σε έξι χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα: Μπλε, πετρόλ, μωβ, ροζ, κόκκινο, πράσινο και αλουμίνιο. Zυγίζει μόλις 110 γραμμάρια, ενώ το σημαντικότερο μειονέκτημά του είναι η έλλειψη δυνατότητας σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi).

Ακολουθούν hands on φωτογραφίες του Nokia 6700 Slide, ενώ αμέσως μετά μην παραλείψετε να δείτε το hands on video που ετοιμάσαμε για εσάς!


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.