XBLOG logo @2x

Nokia 6700 Slide: Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η διάθεση του νέου Nokia 6700 Slide, το οποίο σε πρώτη φάση θα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Vodafone. Κομψό slide-up κινητό, για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν υψηλές δυνατότητες χωρίς να ξοδεύσουν μια μικρή περιουσία…

Το Nokia 6700 Slide διαθέτει λειτουργικό Symbian OS 3rd edition, οθόνη 2.2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels και ανιχνευτή φωτισμού περιβάλλοντος. Η κάμερα 5 megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss που διαθέτει το κινητό θα σας επιτρέψει να τραβάτε πολύ καλές φωτογραφίες, ενώ το διπλό LED flash είναι ό,τι πρέπει για καλές λήψεις τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Nokia 6700 SlideΗ εσωτερική μνήμη του Nokia 6700 Slide είναι 60 MB, μπορεί να επεκταθεί όμως με κάρτες microSD έως 16 GB. Λογικά θα περιέχεται κάποια κάρτα μνήμης στην συσκευασία, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Zυγίζει μόλις 110 γραμμάρια, ενώ το σημαντικότερο μειονέκτημά του είναι η έλλειψη δυνατότητας σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi).

Αν το αγοράσετε σκέτο χωρίς κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου θα σας κοστίσει 217,99 ευρώ, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν αν επιλέξετε σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 50.

Το νέο Nokia 6700 Slide το είχα στα χέρια μου για αρκετές ημέρες προτού διατεθεί στην αγορά μέσα από τα καταστήματα της Vodafone, ρίξτε μια ματιά στα post που έκανα για αυτό το κινητό, παρουσιάζοντάς το με βίντεο και φωτογραφίες:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.