XBLOG logo @2x

Nokia: Πώς να διαπιστώσετε εάν ο φορτιστής σας πρέπει να αντικατασταθεί

Επειδή το ζήτημα που εντοπίστηκε αφορά μόνον σε ένα περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων τύπων φορτιστή, είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να διαπιστώσουν εάν ο φορτιστής που έχουν στην κατοχή τους εντάσσεται στο πρόγραμμα αντικατάστασης. Η Nokia θα αντικαταστήσει χωρίς κόστος όλους τους φορτιστές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για να διαπιστώσετε εάν ο φορτιστής σας εντάσσεται στο πρόγραμμα αντικατάστασης, παρακαλείστε να ανατρέξετε στην ετικέτα του φορτιστή σας και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Σημειώστε ότι οι φορτιστές τύπου AC-3E και AC-3U που έχουν αγοραστεί πριν τις 15 Ιουνίου 2009, καθώς και οι φορτιστές με τύπο AC-4U οι οποίοι έχουν αγοραστεί πριν από τις 13 Απριλίου 2009, δεν εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επίσης, μόνον ένας περιορισμένος αριθμός φορτιστών αυτών των τύπων με ημερομηνία αγοράς μεταγενέστερη των παραπάνω ημερομηνιών εντάσσονται στο πρόγραμμα αντικατάστασης.

Nokia, Αντικατάσταση φορτιστών

Οι φορτιστές που εντάσσονται στο πρόγραμμα αντικατάστασης μπορούν να ταυτοποιηθούν πολύ εύκολα, ακολουθώντας μια διαδικασία με τρία βήματα, όπως εξηγείται παρακάτω. Ανατρέξτε στην προηγούμενη φωτογραφία για πρόσθετες πληροφορίες.

Πρώτο βήμα: Βρείτε τον τύπο του φορτιστή για να διαπιστώσετε εάν αυτός εντάσσεται στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αφορά τους ακόλουθους κωδικούς τύπου:

  • AC-3E
  • AC-3U
  • AC-4U

Εάν ο τύπος του φορτιστή σας είναι ένας από τους παραπάνω, τότε υπάρχει πιθανότητα να εντάσσεται στο πρόγραμμα αντικατάστασης , και για το λόγο αυτό προχωρήστε στο δεύτερο βήμα. Εάν ο τύπος του φορτιστή σας δεν βρίσκεται στη λίστα του παραπάνω πίνακα, τότε ο φορτιστής σας δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα και δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια.

Δεύτερο βήμα: Διαπιστώστε εάν ο φορτιστής σας έχει κατασκευαστεί από την εταιρία BYD.

Εάν υπάρχουν τα γράμματα “BYD” στην ετικέτα του φορτιστή σας, τότε υπάρχει πιθανότητα να εντάσσεται στο πρόγραμμα αντικατάστασης, γι΄αυτό προχωρήστε και στο τρίτο βήμα. Εάν η ένδειξη “BYD” δεν υπάρχει στην πινακίδα, τότε ο φορτιστής σας δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα και δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια.

Τρίτο βήμα: Προσδιορίστε τον κωδικό που αφορά την ημερομηνία παραγωγής του φορτιστή σας.

Εάν ο φορτιστής που έχετε στην κατοχή σας είναι τύπου AC-3E ή AC-3U, και φέρει κωδικούς παραγωγής ανάμεσα στο “925” και το “939” (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παραπάνω), τότε εντάσσεται στο πρόγραμμα και θα πρέπει να αντικατασταθεί δωρεάν με έναν καινούριο. Εάν στην πινακίδα εμφανίζεται οποιοσδήποτε άλλος κωδικός παραγωγής, τότε ο φορτιστής σας δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα και δεν απαιτείται καμία ενέργεια.

Εάν έχετε στην κατοχή σας το μοντέλο AC-4U και ο φορτιστής σας φέρει κωδικούς παραγωγής ανάμεσα στο “916” και το “943”, τότε εντάσσεται στο πρόγραμμα και θα πρέπει να αντικατασταθεί δωρεάν με έναν καινούριο.

Εάν έχετε βεβαιωθεί ότι ο φορτιστής σας είναι προς αντικατάσταση, συνιστάται να σταματήσετε να τον χρησιμοποιείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο chargerexchange.nokia.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.