XBLOG logo @2x

Κανείς δεν θέλει να αγοράσει το Twitter

Το μέλλον του Twitter είναι αβέβαιο και η ομώνυμη εταιρία του φαίνεται πιο απελπισμένη από ποτέ. Η Twitter Inc παρότι θέλει να βρει κάποια άλλη εταιρία για να την εξαγοράσει έτσι ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα, απ’ ότι φαίνεται καμία δεν ενδιαφέρεται για αυτήν.

Σήμερα ο CEO της Salesforce, Marc Benioff, είπε στην Financial Times ότι η εταιρία του σταμάτησε να κάνει προσφορές για την εξαγορά της Twitter. Σύμφωνα με αναφορές, ούτε οι Google και Disney σκοπεύουν να κάνουν προσφορά για το κοινωνικό δίκτυο, παρότι στην αρχή υπήρχαν πληροφορίες ότι ενδιαφέρονται. Το Recode αναφέρει επίσης ότι η Apple πιθανότατα δεν θα προσφερθεί, και η Verizon αμέσως απέρριψε τις φήμες που έλεγαν ότι θα κάνει προσφορά.

Η Facebook Inc είναι και αυτή αδιάφορη, σύμφωνα με το CNBC. Και παρότι το όνομα της Microsoft ακουγόταν και αυτό, κανείς δεν πιστεύει ότι τελικά θα κάνει προσφορά για το Twitter επειδή στρέφεται όλο και πιο πολύ στην αγορά επιχειρήσεων.

Σε γενικές γραμμές κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το Twitter. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες εξαγοράς του είναι μηδενικές. Γιατί όμως αυτό; Πολύ απλά το κοινωνικό δίκτυο παρά τις συνεχείς διαφημίσεις που κάνει στη Νέα Υόρκη έχει αργή ανάπτυξη σε σχέση με πέρσι, τόσο στην ανάπτυξη χρηστών όσο και στο κέρδος. Η εταιρία αναμένεται να ενημερώσει τους επενδυτές της στις 27 Οκτωβρίου και λογικά τότε θα μιλήσει για την πιθανότητα εξαγοράς της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.