XBLOG logo @2x

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει το Zelda για Android και iOS smartphones

Το Zelda, ένας από τους πολυτιμότερους τίτλους της Nintendo, θα κυκλοφορήσει για smartphones, σύμφωνα με αναφορά της Wall Street Journal. Το The Legend of Zelda θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Γιαπωνέζικη εταιρία DeNA και θα είναι ο επόμενος τίτλος της εταιρίας για κινητά, μετά το Animal Crossing.

Η Nintendo από πέρσι αναπτύσσει παιχνίδια για τα smartphones που τρέχουν Android και iOS. Έχει ήδη λανσάρει το Super Mario Run και το Fire Emblem Heroes για αυτές τις πλατφόρμες, ενώ αναμένεται να κυκλοφορεί 2-3 παιχνίδια κάθε χρόνο, όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος Tatsumi Kimishima. Το Animal Crossing έχει καθυστερήσει, με τη Wall Street Journal να αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2017.

Το The Legend of Zelda για κινητά αναμένεται να φέρει τρελά κέρδη στην εταιρία και θα είναι το πιο πετυχημένο mobile game που θα κυκλοφορήσει. Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild για το Nintendo Switch έχει πουλήσει περισσότερα αντίγραφα απ’ ότι το ίδιο το Switch εξαιτίας του χαμηλού αποθέματος για τη κονσόλα.

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Zelda κινητών, φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν θα είναι δωρεάν αλλά με αγορές εντός του παιχνιδιού, όπως το Fire Emblem, ή επί πληρωμή όπως το Super Mario Run που κοστίζει $10. Εμείς, πάντως, για να το απολαύσουμε θα θέλαμε να είναι επί πληρωμή…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.