XBLOG logo @2x

Microsoft Ελλάς: Διευθυντής OEM ο Νίκος Χατζηγεωργίου

Καθήκοντα διευθυντή OEM (Original Equipment Manufacturers) στη Microsoft Ελλάς αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηγεωργίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Βασική αντικείμενο της νέας θέσης είναι η διαχείριση και ανάπτυξη των συνεργασιών με τους εγχώριους και πολυεθνικούς συνεργάτες-κατασκευαστές υπολογιστών.

Πρόκειται για εσωτερική μετακίνηση στην εταιρία, αφού ο κ. Χατζηγεωργίου ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της Microsoft Ελλάς τα τελευταία 7 χρόνια. Πλέον θα ανήκει στην διοικητική ομάδα της εταιρίας, αποκτώντας ενισχυμένο ρόλο στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της Microsoft Ελλάς.

Τα επτά αυτά χρόνια που ανήκει στο δυναμικό της Microsoft, ο Νίκος Χατζηγεωργίου έχει περάσει από τα τμήματα Marketing, OEM και Μικρών και Μεσαίων Λύσεων και Συνεργατών.

Τα τρία τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος για την διαχείριση και ανάπτυξη εργασιών για τους διανομείς των προϊόντων της Microsoft στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε πολυεθνική καταναλωτικών προϊόντων σε θέσεις Marketing και συνέχισε σε συμβουλευτική εταιρία. Ο κ. Χατζηγεωργίου είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Rotterdam School of Management της Ολλανδίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.