XBLOG logo @2x

Nikon Coolpix W100: Η νέα κάμερα για την παραλία

Nikon Coolpix W100

Η σειρά compact φωτογραφικών μηχανών COOLPIX της Nikon εμπλουτίζεται με μια νέα φωτογραφική μηχανή σχεδιασμένη για τις περιπέτειές σας στην πόλη ή στα ταξίδια σας: την COOLPIX W100 με ανάλυση 13.2 megapixel. Μπορείτε να κολυμπήσετε ή να καταδυθείτε με αυτήν έως και 10 m κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και διαθέτει αντικραδασμική προστασία για πτώσεις από ύψος έως 1.8m, αντοχή στο ψύχος έως και -10°C ενώ είναι επίσης ανθεκτική στη σκόνη, ώστε να μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας παντού χωρίς να ανησυχείτε.

Nikon Coolpix W100 (2)

Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και μοιραστείτε τις αμέσως χάρη στη λειτουργία SnapBridge, με την οποία οι εικόνες μεταφέρονται αυτόματα στην έξυπνη συσκευή σας για εύκολη αποθήκευση και ανάρτηση σε κοινωνικά μέσα ενώ είστε εν κινήσει. Η λειτουργία Snapbridge χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth low energy (BLE) και διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, μεταξύ της COOLPIX W100 και του smartphone ή του tablet σας, εξασφαλίζοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο κατά τις φωτογραφίσεις σας. Η εγγραφή video Full HD (1080p) με στερεοφωνικό ήχο γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα, η λειτουργία Ηλεκτρονικού VR (απόσβεση κραδασμών) εξασφαλίζει video με ομαλή και καθαρή εικόνα.

Η COOLPIX W100 είναι εξαιρετικά απλή χάρη στα αποκλειστικά κουμπιά ενός αγγίγματος, το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη αλλά και ένα ειδικό μενού για χρήση από παιδιά που την καθιστά κατάλληλη για φωτογράφους κάθε ηλικίας. Επιλέξτε την «Εύκολη αυτόματη λειτουργία» και αφήστε τη φωτογραφική μηχανή να βελτιστοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις της αυτόματα, εξασφαλίζοντας υπέροχες εικόνες, κάθε φορά, ενώ εσείς καδράρετε τις λήψεις σας καθαρά στην οθόνη TFT LCD 6.7 cm/2.7” TFT με ανάλυση 230k-dot, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κάτω από άμεσο ηλιακό φως.
Τραβήξτε τέλεια πορτρέτα ευκολότερα από ποτέ, τόσο έξω όσο και μέσα στο νερό. Το σύστημα «Έξυπνο πορτραίτο» ενεργοποιεί λειτουργίες όπως η «Αυτόματη εστίαση με προτεραιότητα στο πρόσωπο», με την οποία εντοπίζεται αυτόματα η περιοχή του προσώπου του θέματός σας και γίνεται εστίαση σε αυτή, ενώ παράλληλα η λειτουργία «Υποβρύχια λήψη προσώπου» πραγματοποιεί λήψεις αυτόματα, όταν εντοπίζει πρόσωπα μέσα στο νερό.

Nikon Coolpix W100 (3)

Παρουσιάζοντας αυτή τη νέα αδιάβροχη και αντικραδασμική φωτογραφική μηχανή, η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων για τις COOLPIX στη Nikon Europe, δήλωσε:

«Η COOLPIX W100 εξασφαλίζει ποιοτικές φωτογραφίες και video Full HD, με ανθεκτικότητα που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε καθώς ξέρετε ότι η φωτογραφική μηχανή σας είναι κατασκευασμένη για να αντέχει σε περίπτωση που πέσει κάτω ή καταλήξει στην πισίνα. Όπου και να ταξιδεύετε, η λειτουργία SnapBridge χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth low energy (BLE) για να συγχρονίζει αυτόματα τις εικόνες με το smartphone ή το tablet σας, όπου μπορείτε να τις αποθηκεύσετε ή να τις κοινοποιήσετε άμεσα. Ο χειρισμός της είναι απλός και διαισθητικός, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τις λήψεις εν κινήσει, ενώ το μενού της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από παιδιά, χαρίζοντας σε όλη την οικογένεια μια διασκεδαστική εμπειρία φωτογράφισης.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.